reklama

Czerwiec 2010

reklama
DZiewczyny, które rodziły czy odejście wód to rzeczywiście energiczne chluśnięcie...i czy wy miałyście jakieś parcie na odbyt...bo ja mam tak jakby mi sie chciało non stop.e.e. a jak ide na kibelek to cisza...a bóle nie ustają:)

mnie przy Patryku poleciała stróżka po nogach i szczerze mówiąc myślałam że popuściłam-byłam wtedy na patologii więc poszłam do położnej żeby mnie zbadała i dopiero jak łape wadziła to chlusnęło
lena chyba jutro nam napiszesz ile Gaja waży:tak:

normalnie mnie trzęsie ze strachu przed jutrem, płaczek mi się załączył i się opanować nie mogę jak bym jutro na rzeź szła a nie na patologię ciąży.........

trzymajcie za mnie kciuki, bo czuję, że będzie ciężko, szpitala się boję jak ognia :(

normalnie mnie trzęsie ze strachu przed jutrem, płaczek mi się załączył i się opanować nie mogę jak bym jutro na rzeź szła a nie na patologię ciąży.........

trzymajcie za mnie kciuki, bo czuję, że będzie ciężko, szpitala się boję jak ognia :(

Nie wiem czy ze mną ok ale ja siedzę i się śmieje...a jak pomyślę o jutrze to w ogóle jakbym się najarała;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry