reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
to nam jeszcze nic nie przecieka:-Dwięc chyba jeszcze 1 są aktualne

oj u nas za duze tez przeciekaly, jedynki zmienilismy na dwojki jak sie Lili czerwone odciski zaczely robic na udkach i posladkach (az jej sie wzynaly w cialko).

Milka26 ale sie usmialam z sikniecia :-) Lili zdarzylo sie srujnac przez cala kuchnie (mamy przewijak na pralce w kuchni i jak walnela kiedys pod cisnieniem to dolecialo do przeciwleglej sciany) kurcze jakby tak w twarz tym dostac :baffled::rofl2:

oj u nas za duze tez przeciekaly, jedynki zmienilismy na dwojki jak sie Lili czerwone odciski zaczely robic na udkach i posladkach (az jej sie wzynaly w cialko).

Milka26 ale sie usmialam z sikniecia :-) Lili zdarzylo sie srujnac przez cala kuchnie (mamy przewijak na pralce w kuchni i jak walnela kiedys pod cisnieniem to dolecialo do przeciwleglej sciany) kurcze jakby tak w twarz tym dostac :baffled::rofl2:

hehehe, ale się uśmiałam, to dopero mistrzowski wyczyn

uciekam do łóżeczka, Łukasz śpi od 22 wiec trzeba to wykorzystać, dobranoc. Życzę przespanej nocy.

Widzę że dziewczyny odsypiają nieprzespaną noc :-) a zapakowane pewnie już na porodówce :-) U nas zapowiada się kolejny upalny dzień i tak ze skrajności w skrajność jak nie za zimno to zbyt gorąco. Współczuje sierpniówką najcięższy okres ciąży przy 30 stopniach to musi być jakaś masakra.

Oj nieźle, uśmiałam się tak, że wszystkie szwy, które mi się jeszcze nie rozpuściły czuję :-) A Nelcia dziś też pokazała co umie... Często kiedy ją przewijam robi siusiu, czasem kiedy już jestem gotowa jej czystą pieluszkę zakładać, wtedy ćwiczę refleks i szybko biorę ją do góry z przewijaka aby nie trzeba było jej całej przebierać.. Dziś też tak zrobiłam a jak ją trzymałam u góry to poszła kupka pod ciśnieniem.. i ja cała byłam nią uraczona plus część pokoju, przewijak i łóżeczko... Poezja:baffled:

Oj nieźle, uśmiałam się tak, że wszystkie szwy, które mi się jeszcze nie rozpuściły czuję :-) A Nelcia dziś też pokazała co umie... Często kiedy ją przewijam robi siusiu, czasem kiedy już jestem gotowa jej czystą pieluszkę zakładać, wtedy ćwiczę refleks i szybko biorę ją do góry z przewijaka aby nie trzeba było jej całej przebierać.. Dziś też tak zrobiłam a jak ją trzymałam u góry to poszła kupka pod ciśnieniem.. i ja cała byłam nią uraczona plus część pokoju, przewijak i łóżeczko... Poezja:baffled:

Ale małej nie musiałaś całej przebierać?? :-D

reklama
Lencja kupa pod cisnieniem :-D

Pamietacie kto planowal porod na poniedzialek Eagle czy Gryzka ?? jesli Gryzka to nie da sie ukryc plan zrealizowala :-)

Jesli chodzi o rozmiar pieluszek to z doswiadczenia olafkowego pamietam ze najlepiej jest jak najdluzej trzymac bobasa w 1 , tzn dopoki pasuja a nie zmieniac od razu jak tylko waga pasuje, 1 maja wklad specjalny na te fajne kupki :)) z 2 ta kupa bedzie juz wyciekala, pamietam jak mi sie kiedys Oli zas...... po pachy:-D

Ercio mimo przespanego dnia spi dalej wiec po wyprawieniu chlopakow do przedszkola ide mu potowarzyszyc dodaylkowa godzinka bylaby mila...

Do góry