reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dodam jeszcze,ze skubana sledzi moje posty ,a potem na gg robi mi wywody :szok::baffled:
Kiedys na gg / jakims modzie na gg bazujacym byla mozliwosc zablokowania konkretnej osoby - skorzystaj z tej opcji i bedziesz miala z glowy ;) Ta panna nie jest warta Twoich nerwow ..

U nas w poniedzialek byla masakra - za oknem lalo, a mlody p;ostanowil marudzic od 10 do 19 prawie bez przerwy .. na szczescie to raczej jednorazowe - wczoraj bylo juz dobrze, no i pogoda pozwolila wyjsc na spacer i poznajdowac kaluze ;D
Dzis mam nadzieje, ze tez sie uda - poki co mzy zbyt mocno jak na mlodsze dziecie .. :(

Ale za to dzis w nocy maluch sie obrobil nie po plecy ale ... po kostki ;]]] Jakos tak kupka pocieka druga strona - ale zdziwiona bylam mocno ;]

katarzynajanicka - ja polecam Penaten (albo Johnson, bo to to samo). U mnie w aptece 50 szt za 17,50 (niestety w innych aptekach kolo 20zl). A Bella to totalna porazka..https://www.babyboom.pl/forum/members/katarzynajanicka-74025.html

Z chrzcinami mamy rozjazd - maz by chcial max do 3 miesiaca, ja tak kolo 6 miesiecy ;P Tak chrzcilismy Malgosie i zniosla to bardzo dobrze i byla bardzo zainteresowana i w kosciele i potem ;] Poz tym, dla nas chrzciny to przyjazd nocowanie kilku osob z rodziny meza - ja sama tego teraz nie obrobie, a juz widze "pomoc" meza w temacie przygotowan i sprzatania ..

Niestety tez mam schize co do skazy bialkowej - ale u nas to na szczescie chyba nie to ;) Maly ma tylko takie "szorstkie" czolko (i nic poza tym) - myslalam, ze to potowki, ale zbyt dlugo sie utrzymuje .. zobaczymy niebawem.

reklama
U nas tez pada, wiec ze spaceru nici. Choc moja mala musi spac by pojsc z nia na spacer, bo inaczej to placze. A zdarza sie czasami tak, ze wychodze z nia to spi po 15 min pobudka i trzeba wracac, nie wiem czym to jest spowodowane, bo zawsze jest najedzona jak wychodzimy . Teraz spi juz godzinke w lozeczku wiec mam chwile dla siebie, ale chyba sie przebudza.

A zakładasz jej czapeczkę? Hania nienawidzi mieć czapki :-D

reklama
jeszcze raz dziękuje pięknie za szablony :-)

Gosiu dopiero od dzisiaj nie jem nabiały i zobaczymy, wczoraj pierwszy raz dałam Kacprowi esputikon i nocka była o wiele spokojniesza. U nas ze spanie w dzien też ciężka dzisiaj Kacperek spał aż 25 minut, co do spacerów to maluszek ostatnio sie chyba pokłócił z wózkiem bo za chiny nie chce w nim zasnać drze sie masakrycznie,wiec zasypia na rekach i go odkładam i pospi pół godzinki czasem godzinke i wrzask i trzeba pedem do domu biec. a najbardziej mnie wkurzaja ludzie co wtedy patrza na mnie jak na jakas wyrodną matke

Ostatnia edycja:
Do góry