reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie w ten paskudny i zimny dzień
były upał źle teraz pogoda sie popsuła też źle, ech.... nie dogodzi;-)
u nas znów pada więc siedzimy i dziś w domku, póki co jedno dziecię nakarmione śpi, drugie zajęło się bajkami na mini mini a mama ma chwilę na BB:-)
w planach na dziś jedynie prasowanko bo uzbierało się tego już trochę, muszę też zrobić przegląd ciuszków małego bo z bardzo wielu już powyrastał

cobra18 sto lat i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Lencja to jakiś koszmar w tym laboratorium, nie zazdroszczę i dużo zdrówka dla Kornelci
ewela, kasiajanicka super fotki
hefi śliczna kreacja dla Julki
koriander skończą się płacze kolkowe a zaczną inne np. ząbkowanie;-):-)
Magda M dzielne chłopaki i jaka waga Kacperka:tak:
ja też w sumie dużo nabiału jem, może powinnam ograniczyć:-(
natusa1988 witaj
ewelinka podpisuję się obiema rękami pod tym, u mnie tak samo jak mój jest w domu to mimo że mi pomaga jakoś wszystko niezorganizowane jest a ja o wiele więcej jestem w stanie zrobić jak go nie ma i dzieciaki na to pozwolą

a co do usg stawów biodrowych ja zadowolona jestem bo udało mi się ostatecznie zapisać na 4 sierpnia i później na 5 sierpnia na wizytę u ortopedy, wszystko na NFZ ciekawe co się dowiemy bo w szpitalu też nam powiedzieli że ma jeden staw luźny:-(

HEj

katarzynajanicka
- Ja używam wkładek laktacyjnych Johnsona albo Penaten, w sumie sa one takie same, tylko te drugia kosztuja 18.60 i jest ich 50 sztuk wiec lepiej sie oplaca.

Lencja - to może być skaza bialkowa, moja ma tez takie male chropowate krostki jakby pod skora, i za uszkami sucha skore, Wczoraj byla polozna i to stwierdzila, ale powiedziala ze na razie jest to bardzo delikatne i nie ma sie czym martwic. Dzis jak ja ogladalam to na prawym jej boku ma troche czerwonych krostek i nie wiem od czego bo nabial odstawilam tydzien temu i nie wiem czy to moglo wyjsc od lodow smietankowo-waniliwoych czy od arbuza?

A czy i ja mogłabym prosic o przeslanie tych szablonow na maila?
kedzierska.j@gmail.com

Jeśli chodzi o chrzciny to mu juz po mielismy 18 lipca, mala plakala no ale jakos przezylismy.

Lencja - to może być skaza bialkowa, moja ma tez takie male chropowate krostki jakby pod skora, i za uszkami sucha skore, Wczoraj byla polozna i to stwierdzila, ale powiedziala ze na razie jest to bardzo delikatne i nie ma sie czym martwic. Dzis jak ja ogladalam to na prawym jej boku ma troche czerwonych krostek i nie wiem od czego bo nabial odstawilam tydzien temu i nie wiem czy to moglo wyjsc od lodow smietankowo-waniliwoych czy od arbuza?

Pójdziemy do innego lekarza i się okaże, za uszkami jest czysto, skóra łuszczy się na uszkach.. Ale też nie zawsze, więc może to jednak od tego ulewania? W razie w jednak od dziś odstawiam nabiał.. Ciekawe jak to będzie, jak nie będę produktów mlecznych jadła, oj ciężko mi sobie to wyobrazić..

Cobra-samych radości!!!!

reklama
Ja sie witam na chwilke dzis tylko bo caly dzien na dworku spedzilismy, a teraz chce upiec ciacho na jutro :tak: U nas wczoraj w nocy atak kolek, malo pospalismy, ach jeszcze miesiac i powinny te bole powoli mijac... :-(

Lencja
co za historia z tym pobieraniem krwi, pacany jedne !!:wściekła/y::no:
hefi sliczne ubranko do chrztu macie
Kasiek jakie cwiczenia mniej wiecej ci zalecili? Mozesz je opisac?

Dziewczyny piszcie na prw jesli chcecie ksiazke/szablony bo nie znam waszych maili....

Ugiąć nóżki w kolanach i podciągnąć do brzuszka. Następnie odgiąć obie nóżki na zewnątrz i robić takie koła. Powtarzać 20 razy i robić to bardzo szybko... nie wiem czy dobrze to opisałam ale to jak najlepiej mogłam!

Do góry