Lenuszka
Mamusia Gajusi
dziękujęWitam ;-) Można się przyłączyć?? Mój Aleks też z czerwca, a konkretnie z 15
A zagaduję, ponieważ:
lena PRZEPIĘKNE imię dałaś córci... Jak przeczytałam na suwaczku, to MUSIAŁAM się odezwać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziękujęWitam ;-) Można się przyłączyć?? Mój Aleks też z czerwca, a konkretnie z 15
A zagaduję, ponieważ:
lena PRZEPIĘKNE imię dałaś córci... Jak przeczytałam na suwaczku, to MUSIAŁAM się odezwać.

Lencja - to może być skaza bialkowa, moja ma tez takie male chropowate krostki jakby pod skora, i za uszkami sucha skore, Wczoraj byla polozna i to stwierdzila, ale powiedziala ze na razie jest to bardzo delikatne i nie ma sie czym martwic. Dzis jak ja ogladalam to na prawym jej boku ma troche czerwonych krostek i nie wiem od czego bo nabial odstawilam tydzien temu i nie wiem czy to moglo wyjsc od lodow smietankowo-waniliwoych czy od arbuza?
Ja sie witam na chwilke dzis tylko bo caly dzien na dworku spedzilismy, a teraz chce upiec ciacho na jutroU nas wczoraj w nocy atak kolek, malo pospalismy, ach jeszcze miesiac i powinny te bole powoli mijac... :-(
Lencja co za historia z tym pobieraniem krwi, pacany jedne !!
hefi sliczne ubranko do chrztu macie
Kasiek jakie cwiczenia mniej wiecej ci zalecili? Mozesz je opisac?
Dziewczyny piszcie na prw jesli chcecie ksiazke/szablony bo nie znam waszych maili....