Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
my dziś nie ubieramy bo ni wychodzimy nigdzie, pada cały czas od ranajak dzisiaj na dwór ubieracie maleństwa|>???
dziewczyny, jakich wkłądek laktacyjnych używacie? musze jakieś znaleźć, które się sprawdzą, bo Bella do do d.... jest tak przecieka, że szokwypróbowałam Avent, ale to z kolei masakra cenowa i musze coś tańszego i skutecznego znaleźć
bo sama zastanawiałam się czy przy takim malcu jest to wykonalne
jakaś porażka z pobieraniem krwi
życzę Ci by Nelcia nie miała skazy, ale te objawy faktycznie mogą o niej świadczyć, powodzenia jutro!!!po pierwsze wszystkiego najlepszegohej robaczki
czy ktos wie,od kiedy mozna z bablem isc na basen?

Kochana patrzę na \twój suwaczek malutka ma prawie 2 miesiaćeU nas tez pada, wiec ze spaceru nici. Choc moja mala musi spac by pojsc z nia na spacer, bo inaczej to placze. A zdarza sie czasami tak, ze wychodze z nia to spi po 15 min pobudka i trzeba wracac, nie wiem czym to jest spowodowane, bo zawsze jest najedzona jak wychodzimy . Teraz spi juz godzinke w lozeczku wiec mam chwile dla siebie, ale chyba sie przebudza.
![]()

a może to ten skok rozwojowy jeżeli w przyszłym tygodniu się uspokoi to znaczy, że skok był winien jej dziwnego zachowania.
szczególnie na uśmiechniętą kobietę, nawet sobie do niej gada

, mam nadzieję, że żadnej skazy nie będzie
, super waga:-) poprawiła się sytuacja jak odstawiłaś mleczne produkty?