hefi my też chcemy chrzcić w 1 rocznice ślubu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hefi my też chcemy chrzcić w 1 rocznice ślubu
U nas wczoraj w nocy atak kolek, malo pospalismy, ach jeszcze miesiac i powinny te bole powoli mijac... :-(

i niestety pani doktor nam powiedziała że te jego ataki bólu i płaczu to kolki i niestrawność i musze przestać jesc produkty z mleka krowiego które najczesciej powoduja niestrawnosc:-( i zobaczymy co dalej bedzie,No co Ty???A ja rano i wieczorem zawsze kaszę na mlekuwitam
My dzisiaj mieliśmy szczepienie Kacpere troche popłakał jak już było po wszystkim, ale za to mój Szymek miał dwie szczepionki i nie zapłakał ani razu zuch chłopak :-) Kacperek waży 5580i niestety pani doktor nam powiedziała że te jego ataki bólu i płaczu to kolki i niestrawność i musze przestać jesc produkty z mleka krowiego które najczesciej powoduja niestrawnosc:-( i zobaczymy co dalej bedzie,

Anecznik ja mam po olciu bialy stroj a'la marynarza na becik moze byc za cieplo

wypróbowałam Avent, ale to z kolei masakra cenowa i musze coś tańszego i skutecznego znaleźćdziewczyny, jakich wkłądek laktacyjnych używacie? musze jakieś znaleźć, które się sprawdzą, bo Bella do do d.... jest tak przecieka, że szokwypróbowałam Avent, ale to z kolei masakra cenowa i musze coś tańszego i skutecznego znaleźć
Mamy podejrzenie wady serduszka i stąd te badania.Lencja skad u was tyle badan ?

A jak na złość nie ma teraz lekarza pediatry, którego dla niej wybrałam (ma do końca sierpnia urlop!!!
), w przychodni jest baba, która na moje pytanie o te krostki powiedziałą mi, że to zaskóriki!! I już nie mam ochoty do niej iść.. Jest jeszcze jedna, chyba spróbuję u niej, może troszkę inna jest..