• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

dzięki wszystkim za informaję w sprawie zabawek do wózka. chyba też jakąś w końcu zakupię, tylko ciekawe na ile go ona zainteresuje :zawstydzona/y:

kurde tylko nie czuje, żeby to był kryzys bo mam nawał pokarmu a już mam 3 laktator i dalej nic widocznie tak jak mówiła położn, że moje piersi nie nadają się do laktatora!!Więc chyba coś będę kombinować z mlekiem modyfikowanym!!

może to problem natury psychologicznej? kiedyś czytałam o kobiecie, która nie mogła ściągnąć pokarmu w pracy i mąż wymyślił specjalnie dla niej pokaz zdjęć dziecka. skutek był taki, że mleczko zaczęło lecieć. trudno uwierzyć, ale mi też lepiej leci jak patrzę na synka i myślę o nim:sorry:

Lena widzę że zaczyna się pichcenie jak w ciąży :)

gosiagro ja odkąd mała się urodziła normalnie muszę czasami ugryźć się w język żeby jej czegoś nie powiedzieć :/
pamietaj, że to TY! jesteś matką i TY! decydujesz :rofl2: nie daj się teściowej. też mi było trudno mojej coś powiedzieć, ale zdrowie maluszka ważniejsze niż jej samozadowolenie z trzymania dziecka w dziwnej niefajnej dla kręgosłupa pozie :baffled:

u nas dziś dzień spiocha. aż się zaczynam martić, czy z synkiem wszystko ok, bo po ładnie przespanej nocy, śpi już prawie cały dzień z krótkimi przerwami na jedzenie.. Jak to jest, że jak nie śpi, to się człowiek martwi, a jak śpi to się człowiek martwi jeszcze bardziej ?:szok:

reklama
Anecznik ja też czekam właśnie na becikowe (będzie pod koniec miesiąca) i już całe rozpracowałam :) mata i konik morski Fisher dla małego i trochę nowych ciuszków i nie ma becikowego...strasznie "wielka" kasa
dobrze że ją dostaliśmy bo nasz najmądrzejszy rząd chce to zabrać :( bo przecież dziura budżetowa, a podwyżki i premie sobie przyznają ...:angry::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y:

pamietaj, że to TY! jesteś matką i TY! decydujesz :rofl2: nie daj się teściowej. też mi było trudno mojej coś powiedzieć, ale zdrowie maluszka ważniejsze niż jej samozadowolenie z trzymania dziecka w dziwnej niefajnej dla kręgosłupa pozie :baffled:

u nas dziś dzień spiocha. aż się zaczynam martić, czy z synkiem wszystko ok, bo po ładnie przespanej nocy, śpi już prawie cały dzień z krótkimi przerwami na jedzenie.. Jak to jest, że jak nie śpi, to się człowiek martwi, a jak śpi to się człowiek martwi jeszcze bardziej ?:szok:

Kilka razy jej uwagę zwracałam :) ale do niej nie dociera chyba...

Moja też prawie ciągle śpi, byłyśmy na spacerku to tylko na nim była aktywna a jak przyszłyśmy to zjadła i znowu śpi.

Ja już po wizycie u gina, wsio oki:tak::tak: w końcu wzięłam zaświadczenie do becikowego:-)

koriander
- gratulujemy wam pięknie trzymanej główki :tak::tak: a jak polowanie, z sukcesem?

Moje becikowe juz dawno wydane a wczoraj dostalam polecony ze informuja o przyznaniu becikowego. Paranoja jakas. Najpierw przelewaja na konto a potem decyzja o przyznaniu, hehe

Kupilam chuste dla Jagody Bebelulu model Lulu. Odbiore w sobote to Wam napisze jak wrazenia...

Oprocz tego wkurzylam sie dzisiaj strasznie. Jak bylam w szpitalu to moj M oddal moj samochod do warsztatu zeby wymienic klocki, tarcze, olej i milion innych rzeczy. Kupe kasy na to poszlo. No i odkad ten samochod idebralismy to ciagle cos piszczalo. W koncu dzisiaj pojechalam tam bo juz tego zniesc nie moglam, a oni tam mi mowia ze nie wiedza jakim cudem ja wogole dojechalam do tego warsztatu bo kazde kolo w inna strone pochylone ;/ Okazalo sie ze zapomnieli zbierznosci mi ustawic :szok::szok:

Mój też dziś strasznie dużo śpi...cała noc przespana i teraz już śpi 5 godzin z jedną 15 minutową przerwą na papu

Kilka razy jej uwagę zwracałam :) ale do niej nie dociera chyba...

Moja też prawie ciągle śpi, byłyśmy na spacerku to tylko na nim była aktywna a jak przyszłyśmy to zjadła i znowu śpi.

może zbierają siły na kolejny skok rozwojowy :-) już się zaczynam bać ;-)

my już po wizycie, niestety i ja dołączam do klubu mam dzieci ze skazą białkową, na razie jakoś sobie nie wyobrażam mojej diety dalszej, ale musze dać radę :) zmykam do wanny, bo zaraz fifi wróci z dworu i będzie kąpiel :)

reklama
Mój też dziś strasznie dużo śpi...cała noc przespana i teraz już śpi 5 godzin z jedną 15 minutową przerwą na papu
to chyba pogoda bo u nas to samo :tak: juz drugi dzien z rzedu istny aniolek :-D
Ja już po wizycie u gina, wsio oki:tak::tak: w końcu wzięłam zaświadczenie do becikowego:-)

koriander
- gratulujemy wam pięknie trzymanej główki :tak::tak: a jak polowanie, z sukcesem?
gratuluje wizyty, a pamietasz jak jeszcze chwile temu wklejalysmy po wizytach zdjecia z usg :-D
a mysz nadal harcuje :wściekła/y:

Kupilam chuste dla Jagody Bebelulu model Lulu. Odbiore w sobote to Wam napisze jak wrazenia...

No i odkad ten samochod idebralismy to ciagle cos piszczalo. W koncu dzisiaj pojechalam tam bo juz tego zniesc nie moglam, a oni tam mi mowia ze nie wiedza jakim cudem ja wogole dojechalam do tego warsztatu bo kazde kolo w inna strone pochylone ;/ Okazalo sie ze zapomnieli zbierznosci mi ustawic :szok::szok:
:szok: to dobrze ze szczeskiwie dojechalas

powodzenia z chusta daj znac jak wam idzie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry