Dzien dobry, oj jak przyjemnie, wyslalam meza na spacer z mala mam dwie godzinki dla siebie (czyt.: wstawienie prania, odkurzenie, prysznic i maseczka relaksujaca po tym wszystkim

)
Lencja zastrzal mnie tez kiedys dopadl, pomoglo mi moczenie tylko nie pamietam w czym... w roztworze soli? sody? musze zadzownic do mamy, ale wiem ze po tym cala ropa zeszla
Kajdusia ale Malgos juz dorodna, jak na 2 mc przystalo! Wszystkiego najlepszego solenizantce!

Kpi przytulam mocno, mam nadzieje ze jednak zaswieci slonce, ze to tylko kryzys pierwszego dziecka i kwestia domowienia o co chodzi... czasami do faceta moze jednak przemowic drastyczne posuniecie np wyniesienie sie na kilka dni do mamy? Dziala jak kubel zimnej wody, nie wiem sama..
perfecta suknia sliczna, mam nadzieje ze podzielisz sie pozniej zdjeciami i wrazeniami! Na wszelki wypadek wszystkiego najlepszego na nowej drodze
Klementinka nie zamartwiaj sie, moze Jasiowi jednak sie odmieni i possie znowu? Zwlaszcza ze teraz mleczko sie uregulowalo? Jak go na glodniaka przystawiasz to tez ciezko z ssaniem>?
kasiajanicka swietna fota z biustem, upewnialas sie czy sa na miejscu?

zyraffka mam nadzieje ze i u was sie poprawi...
Ciekawa jestem co u LILITI i u EWUS??? dawno sie nie odzywaly
Dziewczyny mi mama przyslala
FENICOL, fantastycznie dziala, w sumie kolki juz od 2 tygodni nas w ogole nie mecza, a mala pierdzi bez problemow, za przeproszeniem

I nawet odbija jej sie lepiej, to czysty wyciag z nasion kopru, slodki w smaku, 100% naturalny, naprawde nie moge sie nachwalic..mala zlizuje go doslownie z lyzeczki (ja tez

) Zalaczam zdjecie
Macie przesliczne dzieciaczki, musimy zaczac wysylac te zdjecia na jakies konkursy, nagrody murowane :-):-):-)
SOLENIZANTOM STO LAT!!!