reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny polecam zapisać się do klubu super-pharm apteki. Ja w zeszłym tygodniu jak były poprzednie produkty w promocji kupiłam pampersy giga paki za 39złotych (15 zł mniej)
Teraz patrzyłam na stronie tesco są teraz w promocji za 39 złotych 93 sztuki giga paka.
Klub Lifestyle - SUPER-PHARM to link do superpharm

a przesyłka ile?

reklama
Paula24211,- będziemy w Ustroniu od poniedziałku przez tydzień, właśnie wydzwaniam i sprawdzam ceny pensjonatów, prawdopodobnie zatrzymamy się w Danie, lub u Jolki- tam gdzie polecała Ewela- dam Wam znać co i jak, mam nadzieje na wspólne spotkanie :-)

Paula24211,- będziemy w Ustroniu od poniedziałku przez tydzień, właśnie wydzwaniam i sprawdzam ceny pensjonatów, prawdopodobnie zatrzymamy się w Danie, lub u Jolki- tam gdzie polecała Ewela- dam Wam znać co i jak, mam nadzieje na wspólne spotkanie :-)

suuuper :-D, daj znaka to sie numersami fona wyminimy , jak u Jolki , to u mnie wiza wi domu :-D

kurde ten pensjonat DANA to chyba na koncu ustronia jest :/
byliśmy tam w zeszłym roku i prawdę mówiąc właśnie to nam się podobało, że jest z boku centrum, a mimo to nad morze całkim blisko...Tam było tak cicho i spokojnie, a wszystkie restauracje, place zabaw i inne miejsca które odwiedzaliśmy były własnie po tej stronie Ustronia. W Danie chcą za naszą czwórkę 100zł, u Jolki 90zł, więc podobnie, no zobaczymy....

Zapraszam na torcik urodzinowy Małgosi, właśnie go wystawiam

reklama
Do góry