reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ewela-u nas jak miała się urodzic Marysia to ja chciałam wziąsć ślub on nie za bardzo więc dałam spokój jak się urodziła to on zmienił zdanie i z pierścionkiem zaręczynowym wyskoczył ni z gruszki ni z pietruszki ale wtedy ja powiedziałam ze poczekamy he he no ale jak znów zaszłam w ciąże to się ugiełam i wzieliśmy ślub:-)

reklama
Moja robiła w sobotę i dopiero wczoraj, też miała wzdęty brzuszek, ale te gazy jej nie bardzo schodziły, pokrzykiwała, wierzgała nóżkami i widziałam że niespokojna jest, dałam jej viburcol - takie czopki homeopatyczne na uspokojenie i trochę podziałało, kupkę zrobiła sama, później jeszcze dwie kolejne, więc narazie spokój. Nie kombinuję z termometrami ani czopkami glicerynowymi, najwyżej masaż brzuszka lub ciepła pieluszka na brzuszek, albo noszę ją tak by miała brzuszek na ramieniu. A Filipkowi zdarzało się już tak długo nie robić?Bo jeśli tak i nie płacze, nie wierci się przy tym to nic złego się nie dzieje, może ma tylko gazy, a kupki się jeszcze nie uzbierało na tyle przy karmieniu piersią czasem tak jest.

Katarzynajanecka wczoraj pisałyśmy o Dicoflor30 warto go mieć w domu bo przywraca naturalną florę bakteryją jelit, jest zdrowy bo to kultury bakterii i mój Jasiek po 1 dniu zaczął regularnie kupki robić.

Powiem Wam Dziewczyny że byłam u krawcowej i przymierzałam moją sukienkę ponownie:)
Nie skromnie powiem że wyglądam super ! Az dziw bierze że kobita w rozmiarze 50 może wyglądac tak dobrze:) Ale skromna jestem :p A i moje rudo-ogniste włosy w tej sukni prezentują się lepiej niż blond:)
ot się nachwaliłam samej siebie:)

Ostatnia edycja:
Powiem Wam Dziewczyny że byłam u krawcowej i przymierzałam moją sukienkę ponownie:)
Nie skromnie powiem że wyglądam super ! Az dziw bierze że kobita w rozmiarze 50 może wyglądac tak dobrze:) Ale skromna jestem :p A i moje rudo-ogniste włosy w tej sukni prezentują się lepiej niż blond:)
ot się nachwaliłam samej siebie:)

To fantastycznie, że jesteś zadowolona - kobieta powinna być dumna ze swojej sukni i powinna się czuć w niej najpiękniejsza na świecie :) Z resztą każda chyba przechodziła przez ten etap - ja za nic w świecie nie chciałam zdjąć sukni na przymiarce hihihi WIADOMO SZCZĘŚLIWA KOBIETA - SZCZĘŚLIWA CAŁA RODZINKA :D

:-)Witajcie mamuski

:-Dkasiajanicka swietne zdjecie z cycuszkami hehe

Dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zakladala sobie sama kiedys sztuczne rzesy ? np. kepki lub pojedyncze?

Mam ochote sobie załozyc na wesele,ale nie moge sie zdecydwac,ktore ładniej beda wygladac. A na załozenie u kosmetyczki raczej szans nie mam,bo to koszt 300zł.:confused2:

ewela ja mialam zakładane kępki na swój slub ale u kosmetyczki i nie kosztowały one 300 tylko chyba 3zł kepka tak mi sie wydaje wiec moze zapytaj najpierw zanim sobie przykleisz sama :) no i odpadaja po 2 dniach.

Witajcie kochane,
mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku,widzę, że forum naszych czerwcówek tętni życiem. Ja niestety mam strasznie mało czasu no cokolwiek, bo Amelka bardzo mało śpi w ciągu dnia, a Alanek też wymaga, żeby mama się z nim pobawiła. Mąż pracuje od rana do wieczora, więc z wszystkim muszę uporać się sama, tym bardziej, że na obczyźnie niestety mieszkamy sami z dala od rodzinki:-(
Wczoraj zważyłam małą i waży 5480:-) mam nadzieję, że na piersi będzie tak dalej ładnie przybierać:tak:
pozdrawiam Was bardzo serdecznie i oczywiście Wasze pociechy:-)

reklama
Dziewczyny polecam zapisać się do klubu super-pharm apteki. Ja w zeszłym tygodniu jak były poprzednie produkty w promocji kupiłam pampersy giga paki za 39złotych (15 zł mniej)
Teraz patrzyłam na stronie tesco są teraz w promocji za 39 złotych 93 sztuki giga paka.
Klub Lifestyle - SUPER-PHARM to link do superpharm

Czy ktoś chce kawkę? bo idę sobie zrobić Jasiek śpi ja tez zasypiam:)
Czekam z utesknieniem jak mój Bartek przyjedzie bo ma przywieść mate ze sobą , kupiłam Tiny Love tropikalną wyspę:)
A wracając do ciuszków ja mało kupuję nowych. Albo na allegro szaleję albo na gumtree albo na bazarku w niedziele kupuję od 3 pań super rzeczy za 2-3 złote sztuka:)
A tak na marginesie to wy też tak macie że Wasza zakupoholja przeniosla się na dziecko?
Bo ja co wyjdę na zakupki dla siebie to wracam z rzeczami dla Jasiunia a dla siebie jakoś mi nie idzie szukanie

Ostatnia edycja:
Do góry