zyrraffka
Szczęśliwa mama
Zobacz załącznik 278042to mój wstrętny bukiet, pskudny okropny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mam nadzieje, że te szmery to nic takiego

zyraffka
Kasiajanicka piekna fota, widze ze dzis sluby omawiamyczemu spalilas, taki przesad? a twojego meza to chyba kojarze z widzenia, pochodzi z Torunia?
[
My mielsimy bukiet robiony z chabrami i jeszcze jakimis byl przepiekny tylko to tak dawno temu ze zdjecia nie byly wowczas jeszcze cyfrowe![]()
Klementinka - dzielny z Jasia chłopiecmam nadzieje, że te szmery to nic takiego
Klementinka dzielny Jas ciocie BB sa dumne :-)
tak samo jak ja, z Torunia, a dokładniej z Wrzosów? a ty z której części Torunia pochodzisz?
cos mi moja kobieca intuicja mówi, że niedługo jakaś afera u nas czerwcówek wybuchniea jeśli się mylę to niech się w piekle spalę,
będę poczytywać przez komórke, a popisze jutrohehecoraz bardziej przekonuje sie ze te modliszki to wiedza co robia
rubinkowo, ale torun to takie male miasto.. pewnie z widzenia albo liceum? jakis czas temu Klementinka odkryla ze zna mojego bratatak samo jak ja, z Torunia, a dokładniej z Wrzosów? a ty z której części Torunia pochodzisz?
cos mi moja kobieca intuicja mówi, że niedługo jakaś afera u nas czerwcówek wybuchniea jeśli się mylę to niech się w piekle spalę,
dlaczego takie przeczucia??