Nie wiem czy się w kadrze zmieszczęPerfecta ,a kiedy sie nam pkazesz z Jasiem ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem czy się w kadrze zmieszczęPerfecta ,a kiedy sie nam pkazesz z Jasiem ?![]()

kupiłam podkłady do przewijania, 10 szt. za 9,90, dwie pary skarpetek, bo mam tylko z dwadzieścia par, to trzeba było dokupić)
płyn do dezynfekcji (nie wiem po co ale kupiłam, maż mnie wysmieje), woreczki na brudne pieluszki też nie wiem po co, mój mąż już sie przyczepił, że trwonię pieniądze (chyba ma rację), butelkę do karmienia, bo mam same malutkie, butelkę do przechowywania pokarmu i mrożenia, smoczki TT, to chyba wszystko
perfecta zapraszam na okonki smażone, mąż złapał z teściem ponad 100 sztuk
Jejku o co chodzi? napiszpamiętacie historię z mamą czerwcową? nie chcę więcej pisać, w sumie to wolałabym, aby moje przeczucia się nie sprawdziły
poczytaj sobie wpisy z 22. czerwcaJejku o co chodzi? napisz
ja pamietam, a wiesz ze dzis mi przez mysl cos podobnego przeszlo..pamiętacie historię z mamą czerwcową? nie chcę więcej pisać, w sumie to wolałabym, aby moje przeczucia się nie sprawdziły
my torunianki to mamy podobne myśli nawetja pamietam, a wiesz ze dzis mi przez mysl cos podobnego przeszlo..
hehe czarownice jakiesmy torunianki to mamy podobne myśli nawet![]()