Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ta dopiero jakies 15min temu zasnela za niedlugo ide ja budzic bo potem nie bedzie chciala isc spac, markotna sie zrobila jak nie wiem- dziaselka strasznie ja urazaja a te zele to do niczego sa...

ja też tak coś czuję, nawet juz mnie w kościach łamiemi wypada iść 18 grudnia:-) ale czuję że mnie jakieś choróbsko zlapie gdzieś na początku grudnia;-)

jak sam zaczął siadać to sobie krzywdy nie zrobisiedzi, siedzi:-)
chcialby ciagle ale klade go bo wydaje mi sie ze ten kregoslupek jest zbyt obciazony
wtedy jest wielki krzyk

ja mam 24 dzień i efekty jak najbardziej widać, oponka zmalała o połowęDziewczyny skończyłyście A6W???? Warto się poświęcić, bo już nie mogę na iebie patrzeć. W
ja niby mogę wrócić bez problemu bo to wielka firma i przestrzegają przepisów itd ale tak pozmieniali regulamin pracy że juz sama nie wiem. Poza tym tyle dziewczyn pisze że jest ciężko z powrotem że tez zaczynam się baćAsnecja szkoda że Cię tak zrobili
W ogóle jak czytam o tych waszych "powrotach" do pracy to coraz bardziej się boję. Na prawdę jest tu bardzo mało osób które mogą "normalnie" wrócić do pracyA niby mamy prorodzinny kraj
((( Holera jasna!!!!
Iga ma tego żółwika i jako lampka sprawdza się średnio,bo daje maluteńko światła, ale za to jako projektor gwiazdek rewelacjaDziewczyny ja tylko na moment witam Was serdecznie
mam pytanko jakie macie lampki nocne w pokoju malucha bo niestety Ksawerek zaczol sie ostatnio bac ciemnosci a ta lampka ktora mamy teraz daje za jasne swiatlodoradzcie cos !
znalazlam cos takiego LAMPKA NOCNA ŻÓŁW PROJEKTOR GWIAZD LED (1265432541) - Aukcje internetowe Allegro co o tym myslicie
zmykam Ksieciunio wzywa

Mąż zaraz wróci a ja na zakupki ciuchowe, mam nadzieje, że coś upoluje, choć z ta figurą to ciężko będzie![]()
Mikołaj zadowolony że nie spia to aktualnie moj kochany szkrab, który nie spi juz ponad 3h;] ciekawe kiedy zasnie;]

znaczy chodzi Ci o dodatkowy??To coś takiego:kOCHANE któraś kiedys z Was przesyłała podanie o przedużenie macierzyńskiego czy mogłabym prosić jeszcze raz??
gratulujemyIGULA MA JUŻ ZĄBEK!!!!!!!!!!!!!!!
u nas też były wpierw białe kropeczki, później kreska na dziąsełku i wreszcie wylazł koniuszek białego ząbkagratulujemy
a nie dalej jak dzis mi lekarka powiedziała, że mam sobie nie myśleć, że fifi ząbkuje bo to NAJWCZEŚNIEJ w 6 mies się zaczynaa jak on nie ząbkuje jak dolne i górne 1 już widać pod skóra wielkie białe zębole
![]()