yoshe
Fanka BB :)
My już po szczepieniu, mała trochę płakała, ale i tak była bardzo dzielnaTylko zakwiliła jak pani wprowadzała płyn
![]()
Teraz wykąpaliśmy ją wcześniej i poszła spać, bo była zmęczona i głodna.
Byłam dzisiaj u jakieś takiej dziwnej lekarki, w sumie nic mi nie powiedziała. Jestem trochę zła bo widzę że lekarze traktują mnie jak powietrze!! Holera jasna to że jestem młoda, to nie znaczy że jestem jakaś głupia!!!!
No i co do główki to powiedziała: że trzeba jej układać jakiś wałeczek!! Kur** jakbym sama tego nie wiedziała, tylko jej się nie da tego robić!! Żadnego skierowania do neonatologa czy gdzie tam nie dostaliśmy! Zapytałam: Co będzie jak nic się z tą główką nie zmieni, czy jakieś rehabilitacje albo co w razie czego? Odpowiedź: Nie, po prostu będzie miała krzywą. No ręce mi opadłyMasakra.... ja mam jakiegoś pecha do tych lekarzy....
![]()
chyba sama ma krzywą głowę skoro gada takie głupoty! Ci pediatrzy to jakaś farsa! Ta w mojej przychodni to samo. Dramat!
Zdec a córeczka w łóżeczku jest kładziona tą ulubioną stroną w stronę ściany? Bo to podobno najlepiej pomaga- nuda po ulubionej stronie, a interesujące rzeczy skupiać tylko po 'nielubianej' stronie główki.