reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

moja wlasnie zasnela :)

zdec to juz drugi raz jak wysylamy posta w tej samej minucie (chyba wczoraj bylo podobnie :))
ide was poczytac.

:-d:-d:-d Ciekawe kiedy moja zaśnie idę spróbować ją położyć, w końcu już 1,5h minęło jej zabawy:(

Magda_M współczuję nocki:( Ja to nie wiem co u mnie będzie jak jeszcze się zęby zaczną, jakaś masakra:( A w nocy mój tak śpi, że to tak jakbym była sama:(

Ostatnia edycja:
reklama
Mój mąż stara się wstawać za każdym razem jak i ja wstaje, czasem mu to nie wychodzi :-), ale się stara :-)
Kacperek dalej spi, normalnie w szoku jestem, śpi już 12 godzin i miał tylko jedno cycolenie :-) chciałabym jak się obudzi żeby ten drugi ząbek już był

Trzecia albo czwarta!!!:)
Witam Was. Takiej nocki to już nie pamiętam. Jasiek zasnął 0 20-ej, a o 5 zerwałam się,że chyba mi z łóżka spadła, patrze a mój w najlepsze śpi w łóżeczku :) Uff...Tylko moje piersi krzyczały i musiałam go budzić żeby zjadł choć z jednej i do 7 męczyłam się z drugą, bo za chole...nie chciało mi się wstawać i ściągać. To chyba przez z tą ściąganie laktatorem przed wczoraj tak mi się rozbujało i chyba dzisiaj na noc znowu muszę ściągać, żeby nie było awarii. :p Teraz mały się bawi , a Ola już odprawiona do szkoły, zostało mi tylko Amelka- siostrzenica. Przyjechała do cioci na wieś :)

witam i ja
u nas nocka taka sobie:baffled:
co prawda Musiu zjadł butlę po 19 i przed 20 już spał, następne jedzenie prawie o 5
:szok::szok: chyba nigdy mu się nie zdarzyła taka przerwa, później chwila uśmiechów i poszedł jeszcze drzemać
i wszystko byłoby ok gdybym nie wstawała po tysiąc razy do Asi, a od 3 to już było prawdziwe marudzenie i zasnęła dopiero przed 5, a chwilę po tym Tomuś wstał na cyca
ech masakra jakaś...dziś to juz się zastanawiałam które to moje dziecko jest mniejsze
odkąd pamiętam to do niej trzeba częściej wstawać w nocy niż do Musiaczka, bo to pić,to siku, to przytulić, to bajkę i tak tysiąc rzeczy potrafi wymyślać:baffled:
dobrze żę mój od jutra ma wolne do niedzieli:-)

jak mi sie uda to za chwilę poczytam Was dokładniej

Witam się po weekendzie:-D

pobyt u moich rodziców fajny, za to wczoraj u teściów płacz, jak tylko teściowa ja wzięła, kurcze martwi mnie to bo to już kolejny raz.:-( Maż twierdzi ze to przez to ze tak jeździmy z miejsca w miejsce jeden dzień tu jeden tu i mała nie może się przyzwyczaić:-( widzi ich w sumie raz na 2 tyg, a tu taki płacz ze długo ja uspokajałam:-(

Za to wieczorem się zrelaksowałam i byłam na koncercie:-D:-D było super, jedyne co to ze gwiazda kazała na siebie czekać półtorej godziny:wściekła/y::wściekła/y:, ale potem koncert był super, bardzo ekscentryczny ten Tricky, ruch sceniczny specyficzny:-D, 2 razy podczas koncertu wpuścił z 40 osób na scenę, szaleli z nim, przytulali, robili sobie zdjęcia:-D na koniec poszedł w tłum:-D, bardzo pozytywnie było:tak::tak: a i pół koncertu przede mną stała polska "gwiazda" hip hopu L.U.C. wybawiłam się świetnie:cool2:, oczywiście za was tez:-):-):happy2::happy2:

Gratuluje ząbków i najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów

Buziaki dla wszystkich cioć BBowych od Majusi:-D
Zobacz załącznik 298721Zobacz załącznik 298720

Gosiu ten płacz przy przenoszeniu z miejsca na miejsce, też wczoraj przeżyliśmy.
Najpierw pojechaliśmy do teściowej, tam mała była w miarę grzeczna, potem do teścia, no i tam była strasznie marudna i płakała jak tylko spojrzała na dziadka:( U mojej mamy było już trochę lepiej, bo pamiętała miejsce, ale była już trochę zmęczona i śpiąca, że musieliśmy zaraz jechać do domu. Także wczoraj stwierdziliśmy że nam jak jestem w szkole nie opłaca się już na wieś jechać, bo tylko mała się męczy:(

witam sie i ja z Wami u nas temp 0

chyba zacznie sie zimno robic brrrr:-:)-:)-:)-:)-:)-(
nie nawidze jak jest zimno:-(

dziękuje wszystkim mamusiom ktore pocieszaja zarowno mnie i zyraffke -ale wiecie co pol nocy szukałam w sobote mieszkan kawalerek czegokolwiek i ceny w kolobrzegu to najmniej 700zł czynsz + wszytskie oplaty jeszcze wiec spokojnie wychodzi ponad 1000 niestety tyle nie mozemy placic musze chyba zacisnac zeby i zbierac na dom szybko najchetnije poszłabym do pracy ale niestety nie mam z kim małej zostawiac kurcze zeby tak moja siostra zmadrzała i wrociła z Angli to bym ja poprosila zeby z mala siedziala:tak::tak::tak:
a tak to jak maż tylko pracuje to najmniej 3 lata nam zajmie jeszcze zanim stanie dom gotowy do użytku:-:)-:)-(

Anik, Kreatorka- gratuluje zębolka

jej moja mala dzisiaj konczy 5 miesiecy szok jak ten czas leci zaraz nie obrejzymy sie a nasze maluchy beda chodzic
jak wczoraj bylam u kolezanki jest w 7 tyg ciazy i jak zobaczyloam jej fasolke na zdjeciu usg to normalnie ....pamietam jak Zobaczylam Lenke w takiej postaci a teraz tak broi hhihihi:-D:-D:-D:-D

Dużo zdrówka i samych uśmiechów dla Lenki od ciotki i Jasia:-)

pobyt u moich rodziców fajny, za to wczoraj u teściów płacz, jak tylko teściowa ja wzięła, kurcze martwi mnie to bo to już kolejny raz.:-( Maż twierdzi ze to przez to ze tak jeździmy z miejsca w miejsce jeden dzień tu jeden tu i mała nie może się przyzwyczaić:-( widzi ich w sumie raz na 2 tyg, a tu taki płacz ze długo ja uspokajałam:-(

Za to wieczorem się zrelaksowałam i byłam na koncercie:-D:-D było super, jedyne co to ze gwiazda kazała na siebie czekać półtorej godziny:wściekła/y::wściekła/y:, ale potem koncert był super, bardzo ekscentryczny ten Tricky, ruch sceniczny specyficzny:-D, 2 razy podczas koncertu wpuścił z 40 osób na scenę, szaleli z nim, przytulali, robili sobie zdjęcia:-D na koniec poszedł w tłum:-D, bardzo pozytywnie było:tak::tak: a i pół koncertu przede mną stała polska "gwiazda" hip hopu L.U.C. wybawiłam się świetnie:cool2:, oczywiście za was tez:-):-):happy2::happy2:

Super,że impreza udana. Dzięki ,że się za nas wybawiłaś. Od razu lepiej się czuje :( Majusia cudowna. Super ta fotka z paluszkiem " Ciiii...nic nie mówcie mamusi..."

Samych wesołych dni także dla Krzysia I Kacperka :)

Prosimy pamiętać o głosikach :)

www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

Ostatnia edycja:

Gosiu - jaka Majeczka jest śliczniutka :-) a jaką ma sliczną spudniczke :-). super że koncert się udał :-)

Ja teraz będe mieć teściów na pare dni, więc może my z mężulkiem sobie gdzieś wyskoczymy, bo tak to nie mamy jak bo jesteśmy tutaj sami

reklama
Witam:)

Odespałam nockę:)
Karolina usnęła po 23 i spała do 7. Piotrek przewiną i nakarmił, a ja leżałam sobie jeszcze i drzemałam. Wstałam dopiero jak wychodził do sądu. Karolcia teraz śpi dalej, pewnie do 10pośpi:).

Anik, kreatorka gratuluję Oskarkowi i Nince ząbków!!!

zdec wiem że na noce tylko za zgodą, ja właśnie chcę mieć nocki. Nie będę tutaj pisała czemu.

emalia co tak późno ta komunia?

U nas przewijanie to też męka, dla nas oczywiście bo Karolina przeszczęśliwa. W trakcie przewijania akurat najbardziej jej się podoba przewracanie na brzuch.

Gosiagro buziaczki dla Majeczki:), słodka jest:), gratuluję udanej imprezki.

Do góry