reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam, doczytałam tylko urywki w sprawie z tą całą ustronianką i ja bym tak tego nie zostawiła...
Mi mała marudzi od rana już nie mam siły, a ledwie 9 jest :szok: może jak znajdę chwile wrzucę filmik i pokaże wam jak sie Nina śmiesznie bawi :-D

zdec -
świetnie wyglądasz! Na prawdę ciężko uwierzyć, że urodziłaś niedawno Natalkę:-) zdjęcia super

Acha, trzymajcie kciuki jutro na 10-tą jadę na USG serduszka Jasia. Kontrola po tym zwapnieniu w życiu płodowym. Niby już tego nie było pod koniec ,ale stres jest. Wrrr...boję się . Dam znać jak wrócę .
Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze :tak: trzymamy z Niną kciuki :tak:

kajdusia - kurczę współczuję sytuacji, ostatnio rozmawiałam właśnie z siostrą ( jest po akademii muzycznej w Katowicach, po fortepianie) i opisała mi trochę smutną rzeczywistość... z nią sprawa wyglada trochę inaczej, bo otworzyła szkołe muzyczną swoją i uczy, ale generalnie pieniądze pożal się Boże... za tyle lat nauki i wysiłku to jest po prostu śmieszne... wg. mnie pensja powinna zostać w tym kraju dostosowana do tego ile lat nauki, jak ciężkiej się włożyło oraz samo zaangażowanie w pracy, bo nauczyciel nauczycielowi nie równy...

reklama
Witajcie sexi laseczki:)
Ja na nogach o 7,30;)A Gaja teraz usnęła w foteliku samochodowym i tak ja usypiam w dzień bo inny sposób nie działa:(I to jeszcze muszę bujać w powietrzu:)
Co do mojego libido to non stop idzie w górę chyba wybuchnę jak wulkan:)
Katarzyna dobrze że koleżanka wybiła mi z głowy x-landera bo ona to juz kilka razy reklamowała aż w końcu kupili nową spacerówkę!!!Bo na tamtą się gwarancja skończyła!!Nie jesteś pierwszą osobą której się coś popsuło!!Uważam że x-lander popsuł się tak jak firma fisher price:(
Emalia trzymam kciuki za mojego zięcia;)
Alusia to dałaś czadu!!!
Kreatorka ale tak naprawdę co zrobić z tą ustronianką!!Ona jest tępa jak nóż zaśniedziały!!!Wejdz na zamknięty i poczytaj:)Dobrze ze ona nie ma tam dostępu!!
Gosiagro kaszkę czy paczkę/?

Ostatnia edycja:
Witam się i ja troszke Was zaniedbałam wczoraj a tu taka produkcja... i takie rzeczy...spróbuję poodpisywać
Paula- Współczuję całej tej sytuacji , nie dość że dostajesz w kość od teściowej to jeszcze jakaś pseudo adwokatka wchodzi i psuje atmosfere w miejscu w którym możesz się wygadać i dać upust emocją :( Kochana nie przejmuj się WSZYSTKIE jesteśmy za Tobą!!!!!! Jesteś wspaniałą kobietą i matką!!! A ta cała Ustronianka to pewnie po takich samych pieniądzach co osoba której "broni" Niestety nie było mi dane widzieć posta ale z tego co widzę to wyzwiska i pomówienia były a NA TO DROGA USTRONIANKO SĄ PARAGRAFY BO W NECIE NIE MA ANONIMOWOŚCI JUŻ z tego co wiem administratorzy powinni mieć archiwum postów użytkowników. Po za tym ja bym była za zablokowaniem użytkownika wraz z jego ip dożywotnio!
Kochana nie przejmuj się i głowa do góry a teściową POZDRÓW ode mnie jakimś wałkiem:p
Emalia - Kciuki zaciśnięte na pewno wszystko będzie super
zyraffko - Łukaszek super
Zdec - super że wypad na basen się udał a Natalka żywo zainteresowana widać:)
Agi - trzymam kciukasy!
Asencja - udanego "wypadu" zyczę i spokojnej podrózy
kajdusia - współczuję rozterek , chyba każdy z nas przechodzi chwile zwatpienia. Zawód muzyk jak już wcześniej Ci pisałam to dla mnie coś cudownego i niesamowicie szanuję ludzie takich jak ty właśnie przez to że by robić to co Ty robisz , trzeba duuuużo wyrzeczeń w życiu od małego. Szokiem i SKANDALEM jest dla mnie to co piszesz o zarobkach... i jeszcze ten elitaryzm i zakłamanie w muzycznym świecie jest dla mnie nie pojęte!!!
koniczynka - strasznie się ciesze że moje "fanaberie" kulinarne komuś się przydały:)
alusia - "iii jeeeszzzzzze jeddden i jesssszzze razzzz..." :):):) Życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)
ewela - powodzenia na szczepieniu!!!
ewus - super że się odezwałaś :) zastanawialam się ostatnio co u Ciebie
cobra - fajnie że znów piszesz z nami:) superanckie prezenty !!!

Jasiu marudny od 2 dni coraz bardziej , biedactwo moje kochane. Dziąsełka popuchnięte a ja od przedwczoraj walczę z bólem serduszka... Najgorzej jest wieczorem (na szczęście) chyba mój organizm wie że Jasiek jest najwaznieszy i jak już Jaś śpi to odpuszcza i zaczyna się...:(
Mój mąż od jutra wolne ma do poniedziałku i chyba sobie pojedziemy do mojej mamy , dzisiaj decyzja zapadnie. Ja bym pojechała:) bo już mam dosyć w domku siedzienia przez tyle miesięcy

edit: Dziewczyny jak sprzedajecie ciuszki na allego? pojedynczo czy pakietami , bo mi się uzbierało ponad już 100 sztuk i trzeba by to sprzedać Tylko waham się w jaki sposób

Ostatnia edycja:
dostałam tylko jedna kaszkę bo to było za jakiś konkurs

hehe to tak jak wczoraj ja :)Kuzynka mówiże pod drzwiami leżała przesyłka zwykły list!!Biorę w ręke tak dziwnie sie przelewa:)Mówię do mamy że może to wąglik mama spanikowana nie otwieraj przy dziecki idz z tym na dwór;)Rozrywam koperte a tam saszetka odplamiacza ariel:)

Witajcie, wczoraj miałam pisać, ale jak poczytałam bzdury wypisywane przez "obcego" (czyt. ustronianke) to mi się odechciało. Moje dzieci z lekka się rozchorowały, Wiktoria w niedziele dostała tem 39 stopni a mały ma katar. Byliśmy u lekarza wczoraj, z Wiktorią nie wiadomo co to było bo już wczoraj obyło się bez temperatury i osłuchowo nic nie widać, u małego w zasadzie też - tylko ten nos zapchany. Ząbkujący, zasmarkany maluch = masakra. Z lepszych wiadomości to mały waży 9200:-)

zdec - super że wycieczka na basen się udała:-)
karo85 - zdrówka dla Milenki
emalia82 - trzymam kciuki za dobre wyniki usg
kajdusia - no to ci się porobiło, chyba rozumiem twojż flustracją, przytulam i trzymam kciuki by ułozyło się tobie tak jak sobie marzysz
lencja, zyrraffka - super filmiki:-)
ewela28 - powodzenia na szczepieciu. co do wiadomości to dziewczyna gra na ludzkich uczuciach...
cabra - fajne zakupy
perfecta - ja rzeczy po małym sprzedałam 2 tyg temu i zrobiłam to tak ze wystawiłam po 3 szt (np. 3 pajacyki, 3 komplety itd) i poszło wszystko:-)przy tym dostałam wiecej niz liczyłam:-)

Mój smarkatek się męczy tym katarem, musze go czyms zabawic.
Miłego dnia.

Jestem :-)

Mały waży :szok: 8900g i mierzy 74cm :szok: :szok: :szok:

A mohery - u nas dzieci na szczepienie wchodzą bez kolejki ,wiec rozumiecie jak te babcie maja nerwa. A na szczescie bylam druga dzisiaj

reklama
Hej.
Wczoraj dostałam kaszkę z bebilonu za ten quiz;-) czyli jednak i po terminie wysyłają;-)

Alanek się przebudza,ale mam nadzieję ze da mi doczytać co Was.

Do góry