reklama
Agentka_RR
Zaangażowana w BB
lena, dlaczego się wycofują? czasowo? jeśli chcą przetrzymać malutką kilka dni w szpitalu na obserwacji, zanim zgodnie z wynikami badań nie będzie najlepszego momentu na operację, to może lepiej?
Kurde ale jestem zła!!!Kuzynka dzwoni i płacze lekarze wycofują się z operacji!!!Ja pierd....po co robili nadzieję!!
Nawet nie wiem co powiedzieć....
Tak czy inaczej modlę się za jej zdrówko!!!!
Klementinka
Fanka BB :)
Tilt to ulubiony zespol mojego meza a Kobranocke wypada znac jak sie jest z Torunia, zreszta tam jego znajomi graja wec tez sluchamyNo i później polską muze typu Tilt, Kobranocka, Róże Europy, Sztywny Pal Azji...
Pewnie większość z Was niewiele kojarzy bo Wy to młodziutkie jesteście![]()
Iwka oby ta krew okazala sie peknietym naczynkiem a nie czyms z jelitek
jak wrocisz to pisz co lekarze na to
to byl podstawowy stroj w podstawowce, mialam rozowe i fioletowe, no i kolarki oczywiscieh
a odnośnie ubrań to getry z lajkry mi się przypomniały w zabójczych kolorach, koniecznie z połyskiem![]()
a pamietacie sandaly z gumy?
rok temu na swieta kupilam chrzesnicy tylko wersja niemiecka, ladnie sie kreci i fajne piosenki mazainspirowana przez Itęzamówiłam za pośrednictwem Filipa chrzestnej ze Szkocji taki wynalazek :
VTech Crawl and Learn Bright Lights Ball: Amazon.co.uk: Baby
na allegro ok 100 z przesyłką a u nich połowę taniej![]()
Lena trzymam kciuki za malaKurde ale jestem zła!!!Kuzynka dzwoni i płacze lekarze wycofują się z operacji!!!Ja pierd....po co robili nadzieję!!
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Ja tylko na chwilkę bo zaraz idę sprzatać w kuchni i łazience....
Dzień Dobry i miłego dnia życzę
Lenka- bardzo mi przykro...że też takie rzeczy się dzieą
kasiajanicka - my też małej coś takiego kupiliśmy na świeta....i jeszcze takie cósik Buy Vtech Pop Up Surprise Ball. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Dzień Dobry i miłego dnia życzę
Lenka- bardzo mi przykro...że też takie rzeczy się dzieą
kasiajanicka - my też małej coś takiego kupiliśmy na świeta....i jeszcze takie cósik Buy Vtech Pop Up Surprise Ball. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
zainspirowana przez Itęzamówiłam za pośrednictwem Filipa chrzestnej ze Szkocji taki wynalazek :
VTech Crawl and Learn Bright Lights Ball: Amazon.co.uk: Baby
na allegro ok 100 z przesyłką a u nich połowę taniej![]()
Dla niemowl
Kasiula1982
Fanka BB :)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
lena dlaczego się wycofali?
reklama