Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a właśnie co kupicie mi na mikołaja????:-):-)

Jak wekujecie jedzenie bo ja chciałam wekować Gai marchew samą w razie W tzn sraki tak jak terazWystarczy do słoiczka i zagotować??/A które słoiczki nie nadawały sie do zawekowania Gerbera czy bobowity??
punkt 1 monika ma zawsze racjeCobra miałaś rację żaden mi nie złapałMusiałam iść po słoiczki z przecieru
![]()
Wróciliśmy ze spaceru, masakra jak zimno na dworze, chyba muszę zainwestować w termometr naokiennyMała jeszcze sobie dogorywa na dole przy drzwiach, a matka przy otwartych drzwiach nasłu****e
Dziewczyny przepraszam, ale trochę nie mam czasu na doczytanie w wątku o karmieniu o glutenie? Kupiłam małej dzisiaj słoiczek Warzywa z kurczakiem i kaszką przenną, jest po 5.miesiącu no i jest z tym glutenem. Czy wy już dajecie takie słoiczki dzieciaczkom?
ja własnie tez przerzuciłam wszystko do słoiczków po przecierze bo tamte sie nie zawekowały w ogóle a miałam gerbera i bobowiteja zadnego słoiczka nie porafilam zawekowac, ale ktoras z dziewczyn mowila, ze gerbera sie udało
ale za to sa fajne małe słoiczki po koncentracie, takie po 100ml np pudliszki i ja w nie wekuję, maja fajna klikajaca zakretke, powodzenia![]()
ja owocki zawekowałam ale nie wiem czy dobrze, próbowałam i chyba nie są zepsute. jakpoznać czy słoik się zawekował??