reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ehhh... właśnie przeczytałam na wp.pl...
Nie żyje Gabriela Kownacka, niezapomniana Anka z "Rodziny zastępczej" - Wiadomości - WP.PL :(
[*] nie wiem jak wy ale ja tą aktorkę lubiłam...

nawet nie wiedziałam, że była chora:-(

Dziewczyny co o tym myślicie? FISHER PRICE PRECIOUS PLANET SKOCZEK T2075 (1342822774) - Aukcje internetowe Allegro Czy to już dla pół rocznego dziecka się nadaje?

interesujące, ale jak dla mnie za drogi interes

A ja moim dwutysięcznym postem mówię Wam dobranoc! Lece obejrzeć z mężulkiem filmik.

reklama
Zdec- ja bym tego nie kupowala;/ Wydaje mi sie ze to robi źle na stawy biodrowe tak samo jak chodzik. No i na pewno nie nadaje sie dla 5-miesieczneo dziecka..

gosiagro już wrzuciłam do pralki, zaraz zobaczę w internecie czy jest;)

Dziewczyny co o tym myślicie? FISHER PRICE PRECIOUS PLANET SKOCZEK T2075 (1342822774) - Aukcje internetowe Allegro Czy to już dla pół rocznego dziecka się nadaje?
Kurcze... gdyby nie to że oddajemy rzeczy znajomym to bym już nie długo sprzedała huśtawkę Bright Strats i za to kupiła tego skoczka:( A tak coś czuję że będzie trzeba inwestować z wypłaty:(

hefi - też nie dawno o tym słyszałam(*)(*) Dzięki za przepis. W sumie to taki prosty jak do kotleta, coś dla mnie beztalencia kulinarnego:)

Wydaje mi się że dla półrocznego to za wcześnie. Zastanawiam się czy to w ogóle zdrowa zabawka dla kręgosłupa i stawów dzieci.
Kiedyś widziałam jak dwu latek bawi się czymś podobnym, fajna zabawa na kilka minut :-D

W sumie macie rację.
To rzeczywiście bardzo podchodzi pod chodzik:)
Decyzja - nie kupuję! Dzięki!

Aaaaa zapomniałam wam napisać w tesco jest przecena malutkich rzeczy dziecięcych o 30%. Jutro chyba podlecę do Magnolii żeby małej kupić do spania jakieś większe pajacyki. Komplet 3 Disney'a z myszką miki kosztuje 35zł bodajże;) To się opłaca;) W lumpku niestety nie widziałam jakiś fajnych większych pajacyków:(

Pajaca nie mogę znaleść:( Pokażę wam go po niedzieli na małej:)

zdec - nam ostatnio pediatra mówiła że wszelkie zabawy z tak małym dzieckiem polegającym na obciążaniu bioderek wpływają niekorzystnie na ich rozwój :/ Nie można tak małemu dziecku dawać oporu na nogi - chodzi np. o próbach stawiania go w pionie tak żeby "odbijał" się nóżkami o podłoże.

witam sie wieczorem

ita - dzień w pracy szybko zleci i z każdym kolejnym będzie łatwiej

Gosiagro - super strój dla Majeczki

dorotka - Ignas cudny

ewus - zdrówka dla maluchów

Agi - z płytkami na pewno będzie wszytsko ok

Kasia - max factor masterpiece polecam, albo loreal telescopic

A ja byłam dzisiaj po raz kolejny na jazdach i kurcze fajnie było:)

Dziewczyny uporałam sie z paczkami...ufff..jeszcze raz dziękuję wszystkim:)Paczki są super lae popakowąłam je;)
Aha w fotojokerze są zdjęcia po 0,25;)Ja juz dałam do wywołania ponad 200;)

reklama
Do góry