reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
U mnie też pierwsza ale tak sobie myślę że jeszcze parę miesięcy temu nie mogłyśmy się doczekać tych porannych mdłości które miały świadczyć o ciąży, ale jak się przekonałyśmy jakie to uczucie to zmieniłyśmy zdanie i oby do końca pierwszego trymestru :-D Z tymi sierpowymi pewnie będzie tak samo na początku wielka radość a potem kiedy dostaniemy kilka razy w jakiś delikatny organ lub popuścimy bo maluch wycelował w pęcherz to będzie byle do porodu :-D :laugh2: ale i tak się nie mogę doczekać.
Przynajmniej czując nasze maluchy będziemy spokojniejsze że wszystko ok i nie będziemy tak nerwowo na kolejne usg czekać :-)

wszystko ma swoje uroki ja nie mogłam sie doczekac kiedy zobacze 2 kreseczki na tescie i niczego nie zaluje:-) tego ze mnie mdliło caly dzien i ciagle latałam do wc he he
pierwszy usmiech malenstwa mi to wszystko wynagrodzi:-) i nie słucham kolezanek ktore mowia ze zobacze jak pojde rodzic jaki to ból ja tam sie nie przejmuje napewno boli ale musi bolez coś za kogoś;-) nikt za nas tego nie zrobi :-D ja i tak sei nie mogę doczekać tak jak Ty;-)

u mnie to był tez 15 tydzień, ale ja nie miałam wtedy prawie brzucha i lekarz mi mówił,ze mogę je dość szybko odczuwać,a podobno w drugiej ciąży to się czuje szybciej, więc mam nadzieje,że to niedługo nastąpi :-):-):-)
super wiec zycze Ci aby to nastąpiło jak najszybciej:-);-)

A jaw pierwszej ciazy dosc pozno poczulam ruchy bo dopiero w 20 tc, i do konca ciazy byly delikatne bo Hania siedziala na pupie i zarowno raczki jak i nozki miala skierowane w strone moich plecow ;-)

To siedzenie w domu jest genialne! Ja jeszcze sobie leze pod kolderka :)

Ja też poczułam dopiero w okolicach 20tygodnia. Ale były delikatne, mała chyba mi trochę odpuściła. Tak więc nigdy nie kopała za mocno i uśpiła moją czujność:-( Dlatego najlepiej żeby nas te fasolinki kopały jak najmocniej.:-)

reklama
Mój synek to mnie nie oszczędzał, kopał jak szalony :-D:-D i jeśli drugie dziecko tez będzie miało taki charakterek to już sobie współczuje:-):-)

Do góry