reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny, co wy piszecie za bzdury o obniżeniu inteligencji? Kobieta w ciąży jest najbardziej twórcza i trzeba należycie wykorzystać ten czas, np na napisanie magisterki.

reklama
witam was wszystkie wkoncu udalo mi sie nadrobic zaleglosci z calego wikendu widze ze temat jedzenia ciagle na topie u mnie te dwa dni ciezkie mielismy rodzinke u siebie bylo fajnie sie spotkac ale juz nie wyrabiam z wieczornymi nasidaówkami jak kiedys no i wcziraj skonczylo sie poteznymii zawrotami glowy a dzis wybralam sie na badania i zaoisac sie do gina na wizyte niestety dopiero na 9.12 ale dam rade .
A co do ruchów to w poprzedniej ciazy poczulam ok 15tyg ale myslalam ze to stale burczy mi w brzuchu dopiero po kilku dniach zorientowalam sie ze to jest to

wróciłam od okulisty i niestety nie podoba jej się moja tarcza nerwu ocznego czy jakoś tak, dostaam skierowanie na dalsze badanie okulistyczne i do neurologa:shocked2:

No to lepiej tego nie lekceważ. Zawsze lepiej sprawdzić. Mi mówiła okulistka że wszystko jest ok, a w ciągu dwóch tygodni po porodzie wzrok mi poleciał o ponad 1 dioptrię na każdym oku. I wada mi się podwoiła:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry