reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
nie drapać mi się tu no
kasia super że już jesteście spowrotem
a mój michał własnie rozmawiał z dziadkiem przez telefon ile smiechu przy tym było jak widzielismy jego miny
A ciasteczka już w lodówce a teraz sie biorę za kluski śląskie
KURCZE DZIEWCZNY USPOKOIĆ MI SIĘ TU!! Co to za kłótnie!!?
Najważniejsze że z Fifim lepiej, a reszta nie ważna
ewus zdrówka dla chłopaków życzę! Fajnie że wam się dobrze układa
Ania. super pomysł z tym naleśnikiem, muszę spróbować na mojego małego leniuszka
Dzisiaj odkryła że gołe paluszki u nóg można brać do buzi, mieliśmy z niej mega ubaw
Niestety moje zakupy z niuśką nie bardzo udane, bo mała była śpiąca i nie długo trzeba było wracać do domu także teraz sama wybywam do Galerii i potem na pizzę ze znajomymi
Najważniejsze że z Fifim lepiej, a reszta nie ważna
ewus zdrówka dla chłopaków życzę! Fajnie że wam się dobrze układa
Ania. super pomysł z tym naleśnikiem, muszę spróbować na mojego małego leniuszka
Niestety moje zakupy z niuśką nie bardzo udane, bo mała była śpiąca i nie długo trzeba było wracać do domu także teraz sama wybywam do Galerii i potem na pizzę ze znajomymi
Lenuszka
Mamusia Gajusi
a u mnie jabłecznik juz zrobiony i torcik bezowy teznawet czekolada (ona niby na swieta ale cos czuje ze bede jeszcze raz robic)![]()
To ja poproszę torcik bezowy na święta
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
dziewczynki, byłam w przychodni, mamy odstawić antybiotyk, bo ona ma takie skutki uboczne, oskrzela już ma czyste, gardło już nie jest czerwone, mam podawać dicoflor przez tydzień 2 razy dziennie i dużo picia
ja właśnie po to pytałam, żeby dostać jakieś rady natomiast nigdy nie stawiam internetu ponad wiedzę lekarza, po prostu w takich trudnych chwilach człowiek szuka wsparcia i rady, szczególnie jak w domu sam jest
te wasze rady dla mnie jak środek uspokajający sąnie chciałam stać się pzryczyną kłotni czy sporów
![]()
fifiemu daję sok marchewkoy Hippa, do mleka dodam kleik ryżowy zamiast kukurydzianego i musi być OK![]()
wpadnę wieczorem
dziękuję wam za rady![]()
kasiu - bardzo sie cieszymy razem z Polusią że już lepiej z Fifim....Trzymajcie się dzielnie!!!!Myślimy o Was i kciuki od nas mocno zacisnięte!!!
izia_tcz
Fanka BB :)
To ja poproszę torcik bezowy na świętaTzn przepis...ale jakie ja dzisiaj dostałam przepis na ciasto od mojeje chrzestnej..miodzio jak jadła normalnie jak kupne
![]()
hehehe

dawaj ten przepis
reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Wiem że żadna z Was nie jest LEKARZEM ;-), ale proszę o pomoc... od jakiegoś czasu w gilach Damisia jest krew... tzn. w jednej dziurce... czy powinnam się martwić???