Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takie pytanie z innej beczki: Zamierzacie dzieciom (dziewczynkom;-)) przebijać uszy? Bo ja sie tak zastanawiam, bo po tej mojej łysolce to w ogóle płci nie widać![]()
Przynajmniej do czasu, aż sama o to poprosi:-)
Ja mam Early Days od siostry z UK
A dziś zadzwonił i wibrował, jak mała się nim bawiła. Ale się zdziwiła 
Moja je podobnieTak czytam ile te wasze dzieci jedzą, po prostu nie wierze że maluch może tyle zjeść, Klara jadła dziś 3 razy cyca ale to tak moze ze 3 minutki possała, kaszke-120, mleko 120, ze 4 łyzeczki zupki i bananamało chyba?

Hehe, jak byłam z małą w szpitalu, to stwierdziłam, że tam na noworodkach mogłabym pracowaćemalia,agast-toja myslałam że to mi się w głowie poprzestawiało ale widze że jest wiecej chetnych ja też z chęcią bym była położną![]()

Takie pytanie z innej beczki: Zamierzacie dzieciom (dziewczynkom;-)) przebijać uszy? Bo ja sie tak zastanawiam, bo po tej mojej łysolce to w ogóle płci nie widać![]()
Jak będzie większa i będzie chciała to pomyślimy, i tez jest łysolek

ja się nie zarejestrowałam wczoraj bo zapomniał a dziś pamiętam ale nie ma jak zadzwonić, może jutro sie uda