Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy to w dzisiejszych czasach możliwe?witajcie! u nas nocka dawno nie była taka paskudna wstawałam chyba z 6 razy nie wiem co to było
zapomniałam wam napisać jak byłam we wtorek po kwiaty to babka mówiła że dużo ostatnio pogrzebów młodych ludzi dzisiaj jest chowana dziewczyna 27 lat była w 8 miesiącu ciąży a zmarła podobno z powodu cukrzycy ciążowejczy to w dzisiejszych czasach możliwe?
Czyżby Ola wyzywałą przez okno mojego chrzestnego??
hehe bo była wojna z I i J dostały kazanie odemnie aż chyba im w pięty poszło!!Typowe wieśniary\Nie do pomyślenia, aż mnie ciarki przeszły. Wrrrr... w tych czasach takie historie.
No nie gadaj ,że mój krzykliwy sąsiad jest twoim chrzestnym. Wiedziałam tylko ,że to wujekWspółczuję. Powiem Ci ,że ostatnimy czasy jest bardzo miły dla mnie, a twoje kuzynostwo to już w ogóle
![]()
hehe bo była wojna z I i J dostały kazanie odemnie aż chyba im w pięty poszło!!Typowe wieśniary\Daj spokój maja problem, ze nie zaprosiłam ich na wesele
![]()