reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczyny
wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesieczniaków czemu Was nie ma w "rozpakowanych czerwcówkach"?

cobra witaj, gdzie bylas, jak Cie nie było?
katarzynajanicka gratuluje ząbka!
Asnecja, Eagle dzieki za info odnośnie wychowawczego, moja kolezanka bedzie dzisiaj dzwonic do szefa i ma zamiar ustalic wszystkie szczegóły, jeśli bedzie chcial z nia rozmawiac
Asnecja zycze powodzenia w staraniach;) tez zaczynam coraz czesciej o tym myslec ;) ale niestety tylko myslec..... ;)
asia oj chyba masz bardzo kiepski dzień ;(

reklama
czesc dziewczyny
wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesieczniaków czemu Was nie ma w "rozpakowanych czerwcówkach"?

cobra witaj, gdzie bylas, jak Cie nie było?
katarzynajanicka gratuluje ząbka!
Asnecja, Eagle dzieki za info odnośnie wychowawczego, moja kolezanka bedzie dzisiaj dzwonic do szefa i ma zamiar ustalic wszystkie szczegóły, jeśli bedzie chcial z nia rozmawiac
Asnecja zycze powodzenia w staraniach;) tez zaczynam coraz czesciej o tym myslec ;) ale niestety tylko myslec..... ;)
asia oj chyba masz bardzo kiepski dzień ;(

w domu bylam:(

nie jestem w ogole w temacie,żadnym takze chcialam powiedziec,choc pewnie wiecie , ze byla afera , w obiadkach z drobiem Gerbera byl dodawany MOM... ja generalnie MOMem karmie swoje psy , kilogram kosztuje 1,30zl a wyglada i pachnie fuj...
na szczescie ja obiadki bobovity kupuje,a gerbera tylko owoce

Aaa pisałyście o spaniu na brzuszku kilka dni temu:) Mój syn chyba czyta bb ze mną :p Od 2 dni się przekręca na brzuch. Wczoraj w nocy wstawałam i go przekręcałam ale on po kilku minutkach znów się przewracał, chyba mu tak wygodnie:)
Nie napiszę że na szczęście główkę układa na bok a nie nosem w materac , bo jeszcze przeczyta i zacznie praktykować:p
A przypomniqało mi się to bo właśnie drzemie i się na brzuszek przekręcił:)
Eagle , Koriander - Dziękować za pamięć. Macie racje , pogodna tak na mnie wpływa a przede wszystkim STRES , bo ostatnio duże tego w promocji miałam począwszy od wigilii a kumululu miałam po incydencie niedzielnym z Jasiem. Taaaaakie wyrzuty sumienia miałam że chyba od tych nerwów serducho mnie rozbolało. Wczoraj się umówiłam na wizytę u kardio bo pieczenie nie miłosierne i oddychać ciężko , objawy nieco ustąpiły jak wczoraj kupiłam kropelki nasercowe , więc coś jest narzeczy. Lepiej sprawdzić BO MUSZĘ BYĆ ZDROWA DLA JASIA:)

konniczynka - Sto lat dla Emilki!!!! Rośnij zdrowo Skarbie!!!
zyrraffka - piekne nowe zdjęcie Łukaszka w serduszku....ale on na każdym zdjęciu wygląda bosko
ewuś - widzę że ostro wzięłaś się do nauki!!! Brawo! Podziwiam Cię bo z tego co piszesz Twoje chłopaki Ci tego nie ułatwiaja co?
eagle - powodzenia na szczepieniu!!!!
perfecta - zdrówka Kochana....Zadbaj o siebie .....Kochana....!!!!
cobra - fajnie że się odezwałaś...Spryciarz z Kubusia....Szkoda że sytuacji u Ciebie wciąż nieciekawa

Witajcie,

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:)

Czyżby następny troll? Nie wierzę że można coś takiego napisać o swoim "prawdziwym" dziecku. Wiadomo że każdemu czasami nie jest łatwo, ale żeby aż tak:(

Witaj cobra!:)

ewus a Twoje bliźniaki to niesamowite są:)

Jeszcze chwilę w pracy i uciekam do domku:) Moja ostatnio przemieszczanie ćwiczy, położona na plecach w łóżeczku rano jest w poprzek i bawi się w bodnoszenie osłony przy głowie:p Do tego została dzisiaj rano z tatą, to już po godzinie pisał że masakra, bo nie chciala pójść spać a usypiała na siedząco przed telewizorem:p Hahahaha.. zobaczył sobie co znaczy wg niego nic nie robienie;)

Byłam u psychologa - dwa razy... zrezygnowałam. Nie pomagało.
Teście wrócili do domu i zajeli sie Basią, więc myślałam ze bedzie lepiej.

Ale są takie dni ze nie jest lepiej.

Nie jestem zadnym podszywem. Naprawde mam dziecko i nie gram na niczyich uczuciach.

No i tak mysłałam ze nikt tu nie mysli tak jak ja - bo to przeciez nie jest normalne.

Podobno depresja trwa do roku czasu - czekam az przejdzie.

Eagle- pies jest be, bo papa nie robi, poza tym to my moglibyśmy nie istnieć, tylko nasz pies :) tak samo targa za sierść, i chichra się jak liże mu rączki czy nóżki :) tylko nie pozwalamy na to ale i tak zawsze jakoś się znajdą :) A jakiego masz psiaka?
Perfecta- spokojnie, ktoś nam tu wg mnie bajeczki wkręca ;)
Cobra- no w końcu się odezwałaś
Ewus- powtarzam- zazdroszczę! zdradź przepis na bliźniaki!

Witajcie :-)

Wszystkiego Naj Naj Naj dla dzisiejszych solenizantów :-)

U nas dawno nie było żadnej choroby :wściekła/y: Szymek wczoraj przyszedł z przedszkola z gorączką ponad 39 dzisiaj to samo, sąsiadka została z Kacperkiem a ja poszłam z młodym do lekarza i co zapalenie gardła :wściekła/y: musze teraz tak robić zeby chłopaki się ze sobą nie bawili co jest trudne bo Kacperek przy kazdej okazji zwiewa mi do Szymka do pokoju.
A było już tak fajnie :angry:

magdam-współczuje kurcze te przedszkola to dosłownie wylęgarnia bakterii i wirusów u mnie Marysia bez przerwy jakis katar czy kaszel przynosi:no:
aisa-i lekarz nic nie zaradził leków żadnych nie dał?dziwne

reklama
Byłam u psychologa - dwa razy... zrezygnowałam. Nie pomagało.
Teście wrócili do domu i zajeli sie Basią, więc myślałam ze bedzie lepiej.

Ale są takie dni ze nie jest lepiej.

Nie jestem zadnym podszywem. Naprawde mam dziecko i nie gram na niczyich uczuciach.

No i tak mysłałam ze nikt tu nie mysli tak jak ja - bo to przeciez nie jest normalne.

Podobno depresja trwa do roku czasu - czekam az przejdzie.
Depresja sama nie przejdzie , a przecież KOCHASZ swoje dziecko! 2 wizyty u psychologa nie pomogą - to nie lek przeciwbólowy :( Musisz chodzić na terapię bo może być gorzej i gorzej... Twoje dziecko , by mogło byc szczęśliwe potrzebuje szczęśliwej MATKI. wróć na terapię -taka jest moja rada.
I nie dziw się że my tak reagujemy bo jestesmy matkami a takim postępowaniem ROBISZ KRZYWDE swojemu niewinnemu maleństwu! Zdecydowaliscie się na dziecko , urodziłaś je to teraz weż dupe w troki i zrób wszystko by moglo być SZCZĘŚLIWE
Kurcze poczytaj posty nasze. Każda ma złe dni , pisze że skarby nasz marudzą , że ząbki że skoki rozwojowe że żle się czują ale żadna zlego słowa nie powiedziała. Ja osobiście ostatnio zle się czuję , Jaskowi idzie 2 zabek więc potrzebuje więcej uwagi , przytulenia , bo go boli , ale moje dziecko nigdy nie odczuło że mama nie domaga , zawsze poświęcam mu tyle uwagi ile on potrzebuje bez względu na moje "widzi mi się" To tyle moja droga... Do roboty a nie czekac az minie!!!

Do góry