reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
aisa80- a skad jestes? zapraszam z bąblem na kawe,pobroi razem z moim brzydalem, mam tu u mamy kojec i zabawki,beda mialy sie czym zajac, a my wypijemy kawe herbate czy jakiegos taniego aperitifa ;p pogadamy itd i od razu ci sie humor poprawi

weekendw kinie :) hehe to zaszalejesz

heheh właśnie chciałam zapytać czy tam jakiś katering będzie bo tyle dni na popcornie to nie fajnie:p

Dziewczyny czy uzywacie jeszcze chust? Mi się przypomniało że mam :) i wsadziłam Jaska przodem Jest zachwycony , tylko nie wiem czy mozna w nich przodem nosic. Może któraś się orientuję z tego co pamietam MagdaM na jakiś warsztatach była

Hej dziewczyny!

wreszcie oddałam bazę danych do statystyka i mam wreszcie chwilę czasu, żeby coś napisać... taaa... chyba miałam... syrena się włączyła...
-----
10 minut póżniej :)
aisa - jeśli faktycznei jest tak jak piszesz to DZIEWCZYNO - WEŹ SIĘ ZA SIEBIE!!! Basia Cię potrzebuje, mimo, że nie masz siły. Rozumiem, że na początku nie chciałaś leków, bo myślałas, że samo przejdzie - jak widać nie przechodzi :( Te leki naprawdę pomagają...Także teraz marsz do psychiatry (bez skierowania), może do psychologa, pogadaj też od serca z mężem, rodzicami, przyjaciólłmi. Zobaczysz - niedługo na Wami zaświeci słoneczko!!!
kasiajanicka - gratulujemy zębolka i szczerze wpółczuję przebojów w pracy. Będzie dobrze - musi być!!!!!!!!
Zazdroszczę tym z Was, które mogą z kimś brzdąca zostawić i gdzieś wyskoczyć - do kina, na zakupy, etc... Agatka od swojego 3 mż na widok kogokolwiek innego niż ja czy mąż - RYK. Teraz jest trochę lepiej - jak ją trzymamy na rękach czy sama się bawi to nawet sie do obcego uśmiechnie, ale nie daj Boże, żeby ktoś podszedł zbyt blisko, albo chciał wziąć na ręce - histeria murowana :(
Perfecta - ja mam chuste, ale chwilowo nie uzywam , bo u nas ciagle snieg i lod na chodnikach i boje sie, ze strace rownowage....
ewus - masz super lobuziakow!!!
koriander - super ze kolega tak szybko wraca do formy - oby tak dalej!!!!!!!

reklama
cobra-myśle że tani aperitiff by był lepszy niż leki:tak::-D:tak:

A tak wogółe jak urodziła mi się pierwsza córa i miała około8 miesięcy to też miałam załamanie całe macierzyństwo wyglądało zupełnie inaczej niż sobie wcześniej wyobrażałam i nie było wtedy netu żeby ktoś pomógł ale pomogły wizyty u koleżanek i lampka winka raz na jakiś czas:-)

Do góry