Lencja
:)
byu7be43s2q9890f2 3nN VVVVVVVVVVVV , nb b nb
dddddddddtf bt 9, ym
dddddddddtf bt 9, ym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas tez to mniej wiecej tak wyglada ale ja mam wrazenie ze on za malo spi, bo tylko po 20 minut, lacznie w dzien przesypia moze poltorej godzWitam.
Ja tak na chwilke bo zaraz ide na drzemke.
No więc dziś Baśka nas zadziwiła. Zasneła o 21:30 i obudziła sie... UWAGA! o 3:00!!!!! Spala 5 i pół godziny!!! Dostała cycka i spała do 5:30, dostała cycka i spała do 7:30. Potem Basia wytrzymuje 2 h bo o 9:20 znowu zasnęła i spała do 11:00. Wasze Maleństwa tez tak mają? Basia wytrzymuje 2 do 3 godzin i znowu spi. Czy nie za dużo śpi w dzień? Jakbysmy jej nie położyli to jest strasznie marudna, żadne zabawy ani zabawki ją nie interesują itp. wiec trzeba ją kłaść chociaż na 30 minut.
Także nastepna drzemka bedzie pewnie koło 13, potem kołó 15-16 a potem 18-19 no i potem nocne spanie 21-22.
Jak to u Was wygląda? Czy Wasze dzieci tez narazie tak duzo spią?
Teraz ja ide nyny i czekam na odpisy, bo jedna kolezanka zapytala mi sie czy rozmawialam z lekarzem ze Basia tak duzo spi, ale najpierw zasięgne opini od Was![]()
a ku ku Kornelkobyu7be43s2q9890f2 3nN VVVVVVVVVVVV , nb b nb
dddddddddtf bt 9, ym