Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale tu dzisiaj cisza!
Lena gaja cwaniara pilnuje swojego łóżeczka ,fajny kociak
casia a ten tygrys to z zoo uciekł?niezły lapsik
Jednak idziemy do lekarza bo ten kaszel coś mnie niepokoi![]()
Zobacz załącznik 320020Zobacz załącznik 320019Zobacz załącznik 320018
A tak Gaja wygania pusię ze swojego łóżeczka![]()

czesc kobitki;-)
jestesmy jeszcze w górach, wracamy jutro. pisałam wam na poczatku urlopu ze masakra po przyjezdzie, ale drugiego dnia mała sie zaaklimatyzowała i szczesliwa jak bąk ! spała na specerkach po 3 godz i w nocy tez super, w dzien chodzilismy na obiadki do knajpek i siedziała pieknie w fotelikach do karmienia, szczesliwa ze samodzielna jest ;-) jadła obiadki pięknie bo apetyt ma , w sumie zjada ok 800 ml mleczka i kaszki i obiadek + deser.....
bałam sie na poczatku ze sie urlop nie uda ale to poprostu duza zmiana dla dziecka była, jednak wiem ze dobrze ze wyjechalismy bo musimy przezwyczaic małą i siebie do zmian;-)
jutro podróz do domku .....trzymajcie kciuki;-) wróce to nadrobie wasze posty, pozdrawiamy z gór !!!![]()

liliti super że wyjazd się udał
Trzymaj nam pogodę w górach, bo jutro Cię tam wymienimy;P
Fakt że my tylko na jeden dzień i to bez małej, ale mam nadzieję że nauczę się śmigać na nartach
A podobno w Czechach -9stopni...brrrrrrrr... chyba zamarznę
Także powoli się zbieram, bo już dzisiaj jedziemy odstawić małą do mamy, bo jutro z rana wyjazd![]()

Lena - podrzuć troche pączków kurierem
Perfecta - współczuje najbliższego miesiąca, ale będzie lepiejWarto przeczekać
Byłam u lekarza i jest potwierdzenie. Okazało się, że to dopiero początek - początek i sam pęcherzyk ma 4mm, ale już mam pierwsze zdjęcia USGTakze zapisuje sie do Wrześniówek (ale jeszcze dokładnie nie wiadomo na kiedy).
Dzisiaj miałam więcej stresu (pt. praca, jak to bedzie, i inne głupoty), niż radości, no ale już jest lepiej
Podeśle zdjęcia za pare tyg. jak juz coś bedzie widać na USG.
Jak na razie z obiawów, to od 18 bym już spała.![]()

Niech rośnie zdrowo fasolinka:-)
a mały jaki zapatrzony na stworaLencja Anecznik
moge dolaczyc do Waszego klubu?tez bym chciala bobasa na nastepna jesien![]()

Nooooo ja się poważnie nad tym zastanowię:-)A która sie piszę ze mną na wiosnę 2013!!!????Np. kwietniówki, albo nawet marcówki 2013!!!!
Nabierają tempa nasze maluchy w rozwijaniu nowych umiejętności. Moja coraz sprawniej się przemieszcza
Nie wiem, co bym zrobiła, gdybym go dopadła
Ale zgubiłam go w nieoświetlonym parku, mimo że po drodze otrzymałam kilkuosobowe wsparcie

Robię tak samoKahna - ja nie korzystam z multicytatów, za to otwieram sobie okno odpowiedzi na nowej karcie i tam na bieżąco wpisuję odpowiedzi

Basia chyba zadowolona z pływania:-)To u nas też dziś o 2 w końcu musiał być cyc, choć próbowałam małą przetrzymać ze smoczkiem. Jak już myślałam, że zasnęła i wstawałam do wyjścia z pokoju, to ona zaraz oczy robiła szerokie i się na brzuszek odwracała. I tak mi zeszło 45min... Zmiękłam, dałam cyca i pospałyśmy do 7.30:-)Aaaaa chciałam powiedzieć że u nas system Gosi (karmienie o 22) nie działaMoje dziecko jest niereformowalne i MUSI o godzinie 2 zjeść
mimo że wczoraj na śpiocha wciągnęła 170ml mleka to o 2 ani smoczek ani woda nie wystarczyły musiala wydoić ponad 150ml mleka
![]()

Droga do szczęścia niekoniecznie jest usłana różami, ale opłaci się!!!!!!!!!
i że tak odważnie pogania kota:-)
Przypomniałaś mi, że od kilku godzin nic nie jadłam
Emilka chyba nie lubi zakupów po mamusi;-)