liliti hehe za mna tez chodzi. Lila tez ma taki suchy liszajek na ramieniu, chetnie uslysze co wam lekarka na to powie, bo tutaj nam lekarz stwierdzil ze takie reakcje skorne sa normalne w tym wieku, czyli jest FINE i OK.. nie widze zeby ja to swedzialo ale jest suche i nie schodzi juz jakis czas
Milka uwazaj kobieto bo sobie kiedys nos rozbijesz jak sie tak bedziesz spieszyc! Nic nie boli??
emalia strasznie wspolczuje, okropne takie przezycie, mam nadzieje ze kolejne noce juz wam zadnych wrazen nie dostarcza..
nadika gratulacje dla Natanka, moze po prostu potrzebuje jakichs innych smakow?co do kaszki to ja sie staralam podrobic nawet ten Przysmak Hippa ale nie wychodzi

Ja zawsze gotuje na wodzie i do tego dodaje 2-3 miarki mleka jak juz stygnie. Potem owocki ze sloiczka, ale ostatnio juz tak jej nie wchodzi jak kiedys..Jutro bede probowala dac platki kukurydziane na mm
gosiagro pytalas o nocniczek, na razie stoi w schowku, czeka az Lili bedzie ladnie sama siadala bo jeszcze sie czasami zachwieje mimo ze potrafi siedziec juz bardzo dlugo (chociaz moze takie zachwiewajki ma po mezu tak sobie mysle....hmm. on sie potyka o wlasne nogi)