reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie:-)

u nas weekend bardzo miło minął, sobota u moich rodziców a niedziela u teściów, Majusia zadowolona, chyba etap płaczu na dawno niewidziane osoby mamy już za sobą:tak:;-) ale sie najadłam oczywiście zakazanych rzeczy, od jutra powrót na właściwe tory:-D:-D

zyrraffka - jak Łukaszek, lepiej?

Agi - jak mogłaś o takim prezencie zapomnieć;-);-) dobrze, że mogłaś przełożyć:-)

kajdusia - ja nie w budżetówce, nie pomogę:-(, a jak tam dieta idzie??;-);-)

Perfecta
- super te łowy:tak:

cobra - ale przystojniak w tej czapeczce:cool:

koriander - bananowe frytki, hhmm, muszą być pyszne;-) :tak::tak:

kasiamar- witaj:-)

Kasiek - widzę, ze ty strój kupiłaś, a ja sweterek;-):-)

Lencja - apetycznie ten chlebek wygląda:-)

Klementinka
- widzę, ze suwaczek ciążowy już jest:-):-)

emalia - to ci się kochana przytrafiło:-( zdrówka!

Ja tez sie witam,

gosiagro milo czytac ze Maja juz nie placze, to chyba jednak byla taka faza bo Lila juz wyluzowana smieje sie do tesciow, i do innych odwiedzajacych :-)
Klementinka piekny suwaczek :tak:
emalia jak brzuszek?
zyraffka jak udaly sie biszkopty ? ja oczywiscie przeczytalam pieke biszkopty i wcieram gile :eek:
Oczywiscie że smakowicie bo to wspaniałe ziółko jest:):):P
:-D:-D

cobra KOCHAM WASABI i im wiecej mi z nosa cieknie po nim tym lepiej :-p

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Nie doczytam za wiele, bo padam na pyszczek... tak mi tego codziennego pisania z wami brakuje:(
Jesteśmy cały czas u mamy i zostajemy tam najprawdopodobniej na dłużej, narazie najprawdopodobniej do końca marca.. z babcią nie jest najlepiej, ale moja mama bez problemu daje radę i z małą, także mogę wrócić do pracy.

Przeczytałam kilka ostatnich stron, widzę że znowu aferka... kurcze że też pewne osoby nie rozumieją pewnych kwestii.
Mam nadzieję że maluszki zdrowe i ładnie rosną:) Zresztą zaraz idę fotki na zamkniętym pooglądać;)
U nas mała zrobiła postępy, szaleje po łóżku jak by szaleju się najadła, zostawiam ją na końcu na chwilę się obracam a ta już ciągnie do krawędzi:) I tak fajnie na przedramieniu i nóżce;) Za to zębów jak nie było tak nadal nie ma;) Jutro mamy wizytę kontrolną u ortopedy, dlatego przyjechaliśmy dzisiaj do Wrocławia;)

Zdec dzielna ta twoja mama !!!

Sealt wekuje w sloiczkach po przecierach pomidorowych ale za rada koniczynki bede juz mrozic. koniczynka proponowala woreczki ale ja pomyslalam ze kubeczki starcza na dluzej i dzios zamawiam z 8 szt to bedzie na caly tydzien

Perfekta ale mialas sport z odkurzaczem

Gosiaro super ze placz minal

Klementinka a jak ty sie czujesz ? jakies dolegliwosci ?

Koriander widze ze Ty tez milosniczka gotowania jestes sporo Was tu mozna spotkac a ja w kuchni to jestem raczej leniwa :))

Koniczynka ja nie jestem w temacie cos Ty zrobila z tymi udami?

Asia to sie wyspalyscie !!!

U nas Ercio buszuje dalej czekalismy na to raczkowanie ale on to robi w takim tempie ze trzeba bedzie wszytsko poprzenosic wyzej dzis laptop byl po obstrzalem. Eryk ma takie troche dziwne momenty w raczkowaniu prostuje prawa noge jakby probowal wstac z tego raczkowania... ciekawe czy rzeczywiscie proboje czy jakis ma dziwny sposob

Eagle cos nie widac

reklama
tak szybko:
biszkopty dobre, Łukaszek tylko rozkruszył i powcierał w każde miejsce w zasięgu ręki.

Widzę, że atmosfera pierdząco gilkowa:)))

Dzisiaj spokojnie, cisza przed burzą, ciekawe kiedy mądralińska zaatakuje:)) chyba układa w myslach plan natarcia:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry