reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Jak bym tego nie robiła to by mi dawno tyłek rozerwało a brzuch pękł by jak balon.
Teraz zrobiłam sobie miętkę , ale nic mi nie przechodzi. Niedługo sama zaczne stosowac coś na odparzenia.
A co to się Zdecuś nie odzywa? I Migi, Caro. Halo!!!! Wzywam was do raportu!!!

A nie masz espumisan albo cos w tym stylu dla dorosłych??

reklama
Jak się wkleja suwaczek...????Zapomniałam :-(
Weszłam na edituj mój profil, potem edytuj sygnaturę, wkleiłam wygenerowany kod spod suwaczka...Zapisz sygnaturę....i wciąz go nie mam!!!! Co robie nie tak????

Jak się wkleja suwaczek...????Zapomniałam :-(
Weszłam na edituj mój profil, potem edytuj sygnaturę, wkleiłam wygenerowany kod spod suwaczka...Zapisz sygnaturę....i wciąz go nie mam!!!! Co robie nie tak????

tak własnie jak piszesz moze zły kod skopiowałaś???

O matko odkurzyłam całą chałupę!!!! 3i pół pięrtra! Padam na pyszczek a jeszcze żebra chciałam zrobic dzisiaj... I muszę podłogę u nas umyć. Znów niedziela pod znakiem pracy...

Witam, witam....
ale dzis numer był! :) Nie uwierzycie...
Basia jadla o 2 w nocy i o 5:30 i potem spala. Od rana mieli moi rodzice juz na sniadanie przyjechac zeby mi pomoc, a Oni przyjechali a ja z Basią SPAŁYSMY do 9:20 i nie wpuscilam rodzicow bo ich nie slyszalam. Ani dzwonka, ani telefonu ;) hehe
Pojechali do mojej babci kilka ulic dalej a my jak sie obudzilysmy z Basia to zadzwonlysmy i przyjechali za 30 minut.
Ale jaja. normalnie z Basią juz nie spie od 7 a Ona dzis do 9:20!!! Masakra.

Miłej niedzieli!!!!

Lencja - ten chlebek... mniam, mniam... palce lizać!

Emalia Już lepiej?
Miałam do rodziców jechać, ale mi się nie chce :-D Może jak mała się obudzi, to pojedziemy. P. i tak nie miałby ze mnie pożytku w nocy przez moje bolące uda :-D
Katar chyba u nas dziś trochę mniejszy :tak: Przynajmniej popołudniu :-)

reklama
MMMM przepyszne gilowe biszkopty:)
A jak Łukaszek juz może troszeczkę chociaż lepiej???
Emalia- Zgadzam się z AGI. Kubeczek bardzo goracej wody pomaga ! Ja mam jeszcze inny 10 minutowy sposób... W każdej aptece można kupić Enterosol. To jest ziołowy lek. Płynny , w butelce jak syrop taaaakie nieeed obre ale działa ekspresem." Enterosol- płyn doustny " firma Phyto Pharm! Polecam każdej z nas by miała to cudo w apteczce domowej bo działa na każdy problem związany z układem pokarmowym!

Ostatnia edycja:
Do góry