koriander
Fanka BB :)
koriander jak tam zmagania z odstawianiem od cyca??? lepiej cos??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
koriander jak tam zmagania z odstawianiem od cyca??? lepiej cos??
trzymam kciuki!! wytrwałości!!!
:-(trzymam kciuki!!! musi się udać
ja chciałabym w czerwcu odstawić zostały 3 miesiące, moje dziecko strasznie jest za cycem i chyba niedługo muszę zacząć stopniowe odstawianie,żeby w wakacje mieć już spokój.
Tylko nie wiem jakie mleko jest w miarę smaczne, bo nan nie chciął tknąć(
Dziewczyny doradźcie jakie mleczko spróbować wprowadzic Łukaszkowi?
My uzywamy Nan Pro2
Jaś od 2 dni nie chce żadnej kaszki ruszyć! Nie wiem co mu sie odwidziało... Mleko dostaje rano i na dobranoc i poza tym dostawał zawsze 2 x kaszkę na 2 śniadanie i przedostatni posiłek a teraz nie chce ! Obiadki je normalnie...
My uzywamy Nan Pro2
Jaś od 2 dni nie chce żadnej kaszki ruszyć! Nie wiem co mu sie odwidziało... Mleko dostaje rano i na dobranoc i poza tym dostawał zawsze 2 x kaszkę na 2 śniadanie i przedostatni posiłek a teraz nie chce ! Obiadki je normalnie...
oj tam oj tamKoriander- Ten nick to odbiega od rzeczywistości dddaaaaaallleeekkkkooooAle to chyba taka moja mantra
Może kiedys zadziała
![]()