reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie!!
Ja już oglądałam gorszy tego typu film i z mniejszym dzieckiem:(
Nie wierzę w żadne jogi dla takiego maluszka a juz teraz wiem skąd się bierze zespół dziecka potrząsanego:(
U nas słoneczko;)
KASIA J pisała, że po obchodzie lekarzy się odezwie!!

filipuś przesyła buziaczki ze szpitala

Zobacz załącznik 332222

Witaj kochane słoneczko i wielki buziak od cioci i Jasia. Jak się czujecie Kasiu. Jak opieka i co lekarze mówią, Ściskam Was bardzo mocno!!!

A ja się katuję właśnie jogurtem naturalnym z otrębami. Ble....No ale jak chce się troche "schuśc" trzeba cierpiec;-) Jasiek buszuje w kojcu a ja mam chwilę na BB.
Życze wszystkim miłego dzionka. Dzisiaj pięknie słoneczko zagląda nam przez okno:)

Cześć Filipku! Jak dzisiejsza nocka po kroplówce? trochę lepiej? mniej już boli?

Ta "joga" jest straszna, przerażające mogą być skutki dla maluszka - powykręcane stawy, przeciążenia, uszkodzenie mózgu... koszmar...

Kasiu - on leci bo traci równowagę sięgając po coś? to normalne że tak sie gibie - mięśnie muszą się jeszcze wzmocnić. Jeśli Cię to aż tak bardzo niepokoi to zaytaj pediatry, ale myślę, że wszystko jest w porządku. Damiś ma jeszcze czas :D Nam rehabilitantka pokazała takie ćwiczenie dla wzmocnienia plecków ( pod warunkiem że maluch już sam siedzi względnie stabilnie) - sadzasz malucha sobie na kolanach i prostujesz nogi robiąc taką zjeżdżlanię - a dziecko w tym czasie musi probować utrzymywać równowagę i nie leciec ani do przodu ani do tyłu. Też jak sadza się malucha na kolanach to dobrze jest tak siedzieć, żeby nie miał oparcia na brzuchu mamy/taty- wtedy kręgosłup musi poćwiczyć.

Agi - gratulujemy zębolka

Ewela sto lat:)
MORDKO TY MOJA:)

2Q==
images
images

Cześć Dziewczyny, moje dziecko wkońcu wróciło do swiata żywych, jeszcze zagilony ale już jest pogodny i zadowolony:)))

Cześć Filipku, buziaki od cioteczki i piąteczka od Łukaszka.

emalia ja schudłam przed ślubem katując się jogurtem z otrębami. W pracy co chwilę ktoś się pytał czy to dobre, hehe ja mówiłam że pyyyyszne:))) Na obiady jadłam gotowane na parze mięso z warzywami i jakoś mschudłam, teraz jak patrzę na zdjęcia to płakac mi się chce:((

kasiek mój Łukasz też się czasem gibnie i przewróci siedząc, ale to jest normalne nie masz się czym martwić:)))))

ewela wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń:)))

Mój mąż jest niezły. Wczoraj zachciało mi się robić rafaello i kazałam mu iść na zakupy a on mi mówi,że przecież mieliśmy się odchudzać, po co ja będę ciasto robić( dodam, ze co chwilę chipsy kupuje) przychodzi z zakupami a tu 2 paczki ciastek, nic tylko udusić:))

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :)
Lila dzis dostala deserek czekoladowy z Hippa na 9-miesieczne "urodzinki" i zjadla caly :szok:

zyraffka ja czesto "wyje" do zdjec z przed dwoch lat..Dobrze ze gile mniejsze:-)
kasiajanicka czekamy na relacje z obchodu mam nadzieje ze szybko wyjdziecie! zdrowka!
emliA koniecznie pij duzo wody przy otrebach to bardzo wazne bo w przeciwnym razie dzialanie bedzie odwrotne..
konniczynka i jak z obiegowka tym razem?:-) Dobrze pamietam ze jestes pielegniarka?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry