reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hefi sciskam mocno , dobrze ze masz na kogo liczyc w chwilach dolka, mysle ze daje o sobie znac monotonia dni od wielu miwsiecy caly czas to samo , nasze dziueciaki sa przekochane ale my tez potrzebujemy doroslego towarzystwa

Kasiek u nas podobnie kazde ograniczenie ruchu Eryka powoduje krzyk

Gosiargo gratuluje wstawania

Nadinka Eryk krecil sie wokol wlasnej osi wcale nie pelzal jedynie na brzuszku caly czas wokol siebie a jak wystartowal to od razu raczkowal i to z predkoscia swiatla

Zyrafka tez akurat przerabiamy katar maskara...

Eagle zdrowka i wyspij sie kochana

Eweelinka widze ze i Was dopadlo

Casia fajna foczka z Ciebie :))

Natuska zdolniacha z Emilki, zdjecie super a z Filipka maly akrobata

Zdec ja czuje podobnie cos mnie omija.... i nigdy juz nie wroci

Koriander u nas tez podloze ma znaczeni wykladzina u Olafa w pokoju jest super panele troche powoduja rozjerzdzanie a dywan u moich rodzicow troche go unieruchomil

Klementinka jak Jasiu?

Asia gratulujemy zabka

liliti Gratuluję raczkowania w końcu do przodu:-D
hefi, kasiek Duże buziaki dla was!!! Ja to się czasem czuję, jak wyrodna matka, bo się bardzo cieszę na powrót do pracy i że to dziadkowie i tatuś będą musieli znosić marudzenie, męczyć się z karmieniem i przewijaniem:zawstydzona/y: Choć z drugiej strony przeraża mnie, że będę wychodzić, jak mała będzie jeszcze spała, a wracać jak będzie już spała :-( Cały dzień bez niej:-(
nadika Super , że wieczór udany, a jak mama sobie radziła z dwójką maluchów?
koriander lila też w końcu postanowiła zwiedzać świat na czworakach:tak: Emilka zaczęła raczkować też na wykładzinie, ale zaraz śmigała na czworakach po każdej nawierzchni. Najbardziej mnie śmieszy, jak chodzi na dwóch nogach po śliskiej podłodze i nogi jej się do szpagatu rozjeżdżają:-D
Co tam u kasiJ? Mam nadzieję, że to będzie krótki pobyt w szpitalu
aisa Gratuluję pierwszego ząbka :tak:
kasiek Moja ma ciągle siniaki: jedne nie zdążą zejść, a już się nowe pojawiają. Dziś u dziadków też zaliczyła wywrotkę i ma otarte, czerwone czoło. Odkąd zaczęła raczkować i chodzić przy meblach, nie jestem w stanie temu zapobiec. Aż czasem wstyd się z małą gdzieś pokazywać, bo jeszcze ktoś pomyśli, że ją biję;-):-D
gosiagro Łóżeczko już na najniższym poziomie?;-) Żeby Maja nie uciekła:-)
zyrraffka niania działa? E: doczytałam, że tak, mam nadzieję, że nie przestanie :tak:Życzę suchego noska i chłodnego czółka:tak:
kasiulka Gratuluję kolejnego ząbka, u nas produkcja została przyhamowana;-) A przynajmniej mała już tak nie marudzi z powodu zębów. te górne jedynki skokowo jej przeszkadzają, ale przebić się nie chcą:-p
na tuska Świetna fotka ja takiego rozkroku nie zrobię;-) A ostatnio widziałam coś podobnego na żywo, nie byłaś w Gda?:-p
zdec mam nadzieję, że po risotto żadnej rekcji alergicznej nie będzie. Ja też tak długo w pracy będę- o ile foralności w końcu załatwię:wściekła/y:
eagle Trzymaj się dzielnie i zdrowiejcie szybciutko :tak:
ewelinka Do was też niech zdrówko szybko powróci.
U nas już jest dużo lepiej, prawie zdrowi:tak:

Dziś dzień niezbyt udany:-( Przez 6h załatwiałam formalności w pracy, po czym zgubiłam już prawie wypełnioną obiegówkę i zaświadczenie o karmieniu piersią:wściekła/y: Jutro załatwiam wszystko od początku:wściekła/y: najgorzej będzie drugie zaświadczenie zdobyć, bo mój lekarz dopiero na popołudnie przychodzi do pracy, a nie wiem, czy mnie jakiś inny przyjmie i wystawi kwitek:-(
A w grafik już byłam na jutro wpisana:-p

Dziewczyny... trochę się martwię, bo Wy mówicie że Wasze szkraby siedzą stabilnie, a mój ciągle fika do tyłu... siedzi twardo a nagle bum i oczywiście tłucze sobie główkę przy czym jest mega płacz... :(

Dziewczyny... trochę się martwię, bo Wy mówicie że Wasze szkraby siedzą stabilnie, a mój ciągle fika do tyłu... siedzi twardo a nagle bum i oczywiście tłucze sobie główkę przy czym jest mega płacz... :(
zaraz ci tylek przetrzepie.... Damis ma jeszcze czas na stabilne siedzenie, a ze traci rownowage widocznie nie jest jeszcze calkowicie gotowy..Ja nie sadzalam Lili dopoki nie siedziala dosc stabilnie, a teraz tez jej sie zdarzy zaryc nosem jak po jakas zabawke chce siegnac i straci rownowage ;-)

kasiek spokojnie mój Michał jeszcze parę dni temu tak leciał do tyłu a dzisiaj sam zaczął siadać ale z pleców na brzuch to ani rusz się obrócić chyba że przez siad:-D
ewela -wszystkiego najlepszego sto lat

Ostatnia edycja:
Kasia to taki okres... Zobaczysz jak będzie nawalał w szczepelki jak wymyśli że ze stania mozna usiąść lub będzie stał w łóżeczku! My pierwsze 2 tygodnie odkąd Jas zaczął stać non stop stres związany z jego niekontrolowanymi upadkami, buzią w szczebelkach itp. Teraz jest stabilniejszy , wie że jak nie uważa może się uderzyć itp zorientował się że są odległości i ma mniej guzów niz jeszcze tydzień temu. Kochana to wszystko trzeba przejść Bądż silna :)

Pierwsza:p

reklama
Do góry