reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ojejkuuuuuu jak ja się cieszę!!! Lena łezka mi się w oku zakręciła ze szczęścia, że ty czytasz moje posty :nerd: A płynu nie trzeba

Dziewczyny no, prosiłam Was o spokój na forum. Wiecie, że temat już trafił do samej "szefowej" forum i może się zdarzyć tak, że zostanie któraś usunięta z forum i po co to Wam :-(

Nie psujcie dobrej atmosfery. Jesteśmy mamami, powinnyśmy pokazać szacunek wobec siebie - proszę Was o to ;-)

LenaDTR i madzius5

Ostatni raz proszę o spokój.
Działacie obie na siebie jak płachta na byka i jak widzę żadna nie odpuszcza.

Zaczyna być to uciążliwe dla pozostałych użytkowniczek.

Przypominam , istnieje funkcja ignoruj.

Forum otwarte jest dla wszystkich i zdarza się tak ,że trafiają na nie osoby o bardzo różnym podejściu do życia i innym sposobie formułowania zdań.
Każdemu należy się szacunek a gdy ktoś Was wybitnie drażni albo przestańcie się angażować w jego posty i do nich nawiązywać albo róbcie to w sposób kulturalny , pozbawiony zbędnych złośliwości, czy otwartych zniewag.

Jeśli nadal będziecie ciągnęły tą wojnę na docinki obie dostaniecie czasowego bana.

Wybór należy do Was.

LenaDTR i madzius5

Ostatni raz proszę o spokój.
Działacie obie na siebie jak płachta na byka i jak widzę żadna nie odpuszcza.

Zaczyna być to uciążliwe dla pozostałych użytkowniczek.

Przypominam , istnieje funkcja ignoruj.

Forum otwarte jest dla wszystkich i zdarza się tak ,że trafiają na nie osoby o bardzo różnym podejściu do życia i innym sposobie formułowania zdań.
Każdemu należy się szacunek a gdy ktoś Was wybitnie drażni albo przestańcie się angażować w jego posty i do nich nawiązywać albo róbcie to w sposób kulturalny , pozbawiony zbędnych złośliwości, czy otwartych zniewag.

Jeśli nadal będziecie ciągnęły tą wojnę na docinki obie dostaniecie czasowego bana.

Wybór należy do Was.

ok:)

bestyja dziękujemy za reakcję bo stało się to naprawdę przykre
madzius5 jak chccesz z nami pisać pisz ale nie prowokuj innych bo nie po to jest forum a swoją drogą czy w Bytomiu czy Katowicachsą same takie osoby? i wiesz co nie wiem czy 18-sto latka może mieć coś rozsądnego do powiedzenia na temat wychowania dzieci

Ostatnia edycja:
Jejku... macam paluchem i wymacalam... hehe
Baśce ząbek wychodzi :)
Normalnie cos ostrego na palcu wyczułam :)
Ona ma zaraz 9 miesiecy i dopiero pierwszy zabek wychodzi!
Dobrej Nocki Kobietki :)

reklama
Jejku... macam paluchem i wymacalam... hehe
Baśce ząbek wychodzi :)
Normalnie cos ostrego na palcu wyczułam :)
Ona ma zaraz 9 miesiecy i dopiero pierwszy zabek wychodzi!
Dobrej Nocki Kobietki :)
SUPER Gratulacje pierwszego zębolka to dlatego pewnie płakała bo ja bolało BIDULKA:(

Do góry