reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie :)
U nas wyszło ale wiatr jeszcze nie ustaje;(
My wstałyśmy zaraz ja jem sniadanko i bierzemy się za sprzątanie a póniej na zakupy:)
STO lat dla JAGÓDEK:)
images

reklama
ja się biorę za sprzątanie, żeby mieć czas jak już ten mój mąż przyjedzie. Do 13 pracują to zanim przyjedzie będzie gdzieś tak 16-17.
Jagoda ma następnego guza na czole. Teściu ją wsadził do spacerówki i nie przypiął, a ta fiku miku i już na płytkach... no comment... :(

ja się biorę za sprzątanie, żeby mieć czas jak już ten mój mąż przyjedzie. Do 13 pracują to zanim przyjedzie będzie gdzieś tak 16-17.
Jagoda ma następnego guza na czole. Teściu ją wsadził do spacerówki i nie przypiął, a ta fiku miku i już na płytkach... no comment... :(

Olcia Wy chyba rekordy w guzach pobijacie:(
Teraz teścia wsadz i zrób mu fiku-miku:)

Lena czekamy na twój 5 tysięczny post:tak::tak::szok::szok:;-);-)

zyrraffka - kciuki zaciśnięte:tak: jak sytuacja na placu boju? pewnie mnóstwo roboty teraz masz

Ita wszystkiego co najlepsze!

reklama
Hej

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych soolenizantów:-)

Ja Mikusia wazylam jakies 2-3tyg temu to miał równe 10kg:tak:

A na dworze strasznie wieje:no: porazka.... :dry:
Aa i do tego dzis doatałam @ :dry: widac ze to azalia zatrzymywala mój okres bo jak odstawilam ja 27 marca tak dzis juz mam @:tak:
ide przebrac Mikołaja bo kupe chyba zrobil i poloze go spac...

Ostatnia edycja:
Do góry