Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana moja Gaja to moze 24 na dobę jezdzic w wózku\poobjadałam się, spacer do d**y.
Dziewczyny wiem, zę dzień taki, ze pewnie mało która czyta, ale już wieczór więc może jednak, np. lena:-). Mam pytanie czy wasze dzieci też tak kiepsko zachowują się w wózku. Mój Łukaszek od jakiegoś czasu wytrzymuje około pół godz. w wózku, jak może przyglądać się samochodom (w lesie i w parku jeszcze krócej) po czym włacza się syrena i całe Świnoujście go słyszy. Jeżdził oczywiście i w kierunku jazdy i odwrotnie, nie pomagało. Najchętniej chciałby na rączkach być, chociaż nie uczyłam go tego, bo go nie wyjmuję z wózka, chyba, ze na placu zabaw lub na promenadzie na ławce siadamy. Ciężko mi tak spacerować z nim. Czy wasze dzieci też tak się zachowują??
Witajcie moje kochane!!!
Przepraszam że tyle czasu nic się nie odezwałam, ale zapomniałam włączyć roaming i telefon nie działa a internetu nie miałam do dziś...
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
U nas super, już wróciliśmy z nad morza i siedzimy nie daleko Madrytu, do Polski wracamy we wtorek wieczorkiem. Opalona i zadowolona!!!Damianek niesamowicie grzeczny!!! Tak szalał na plaży że siłą musiałam go do hotelu zanosić. Fotkami pochwalę się jak wrócimy. Dziękuję Koriander za troske!!!
i pozostałym dziewczynkom za pamięć!!! Tęsknię za Wami ale poczytam jak wrócę!!!
Buziaczki![]()