reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzień Dobry

czwarta?????/:-p jakoś to przeżyję że poza podium
u nas młody juz uciął sobie drzemkę, asia bawi się z tatą to ja mam relax na BB:-D

Koriander świetnie wyglądacie dziewczyny, bardzo gratulujemy przespanej nocki
Milka fajnie że i Wy zaglądacie po świętach, gratki dla Ercia, u nas podobnie młody tylko kombinuje jak sie dostać do siostry zabawek a najlepsze są kredki ( ciekawe czemu mama nie pozwala ich zjadać)
a z bierzmowaniem nie pomoge nie pamiętam nawet kiedy w rodzinie było jakieś ostatnio, wieki temu...ale wydaje mi się że jakiś drobiazg wystarczy
lenka u nas podobnie, z wagą u mnie także jakiś tydzień przed świętami było 55 ( myślałam że jest gorzej i ze nigdy tak mało nie ważyłam jak teraz ale przymierzałam spodnie sprzed czasów dzieciowo-ciążowych czyli jakies 4 lata wstecz i pasuja idealnie,czyli jest dobrze
Emalia dobrze że córcia juz lepiej, a przygotowania już pełną para idą jak widzę
kasiaj. oczywiście będziemy trzymać kciuki napewno pomogą
Olavip śliczne dziewczyny z Was

reklama
Czwarta :)

Klementinka - ja już czuje malucha od 16 tyg :) Teraz już całkiem mocno umie się rozpychać :)
koriander - super, ze bez pobudek :) Zazdroszcze troszeczke :p

Miłego dnia wszystkim :)

Edit: piąta :p

Asnecja ja jeszcze niedawno zazdroscilam nawet polowicznie przespanych nocy :) I u was bedzie wkrotce dobrze!
eagle przepiekne zdjecia! Ale Asia sliczna, zupelnie jak mama, a Tomus widac kochany syneczek przytulasek, a to zdjecie ze spiaca trojka po prostu cudowne :-)
olavip swietne laseczki z was!!
emalia ciesze sie ze z Ola juz lepiej, a jak Jasieniek, biega juz? :-):-p
Kajdusia oj ty to potrafisz doslodzic :-):-):-D

dzień doberek:-)

Milka - jeszcze trochę i razem będą to lego układać

zyrraffka - może ta Krysia ustawi go odpowiednio do pionu:-D

emalia - pochwal się zaproszeniami:tak:

olavip - śliczne zdjęcia

Klementinka - ja kupiłam Majusi Elefanten i jak na razie jestem zadowolona; bardzo łatwo się zakładają, noga jak na razie się nie poci, sa oki

koriander - super, oby tak dalej :tak::tak: i nawet na podium się załapałaś:-D:-D

eagle
- cudne zdjęcia, to pierwsze po prostu rewelacja:-) napatrzeć się na ta trójkę nie mogę:tak: fajna masz przytulankę z Tomusia, Asia też śliczna panienka:tak: a jak mąż się czuje?

Dzień Doberek :-)
Obiecałam poprawę więc jestem....
U nas nocka też super....Moje dziecię poszło spać wczoraj o 22.00:szok: i wstała o 8.00....Nieźle choć dwa dni temu zdarzyło jej się pospac do 10.00...Ach.....U nas dziś pogoda pod psem....Wiadomo mam wolne to i brak pogody...TYPOWE!!!!!!!!
koriander - gratuluję całej przespanej nocki....Widać że służy WAm to odcycanie....Super.....
eagle - ależ masz słodką rodzinę...Dzieciaczki przeurocze....Zdjęcia cudne , zwłaszcza pierwsza aż chwyta za serce....A jak mąż???
ola - słodka Jagódka....Masz uroczą córcie....Fajnie razem wyglądacie babeczki
Asnecja -zazdroszcze tych ruchów dzieciaczka...a w zasadzie syneczka powinnam pisać....Bardzo bym chciała drugie....ale zbyt wielu rzeczy się boję....Ach...Zobaczymy co przyniesie niam życie....
kasiaj- jutro myślami będę z Tobą i Fifusiem....Oby wszystko było dobrze....Trzymam za Was kciukasy kochani.....
cobra - moja była ochrzczona jak miała 2,5 miesiąca....

Co do butków my nosimy buty z firmy clink i clarks (nie wiem czy też są w Polsce ale polecam)
Muszę zmykać .....stary przyszedł ze sniadaniem.....:-D
Miłego dnia dziewczyny , mam nadzieję że u Was lepsza pogoda..... :-(

reklama
Do góry