• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

Izia- Michaś super, niezły agent :-D
Cobra,olavip- nie wiedziałam, że do Kórnika się jeździ na magnolie, tak ich tam dużo? Ja mam jedną piękną w ogrodzie. Jak nie zapomnę to jutro pstryknę fotę i się pochwalę :-)

A my dziś pojechaliśmy do sali zabaw, Piotrek się wyszalał, ale Gosie interesowały jedynie te piłki z basenu kulkowego i małe organki :-)Mam nadzieję, że to przypadek :rofl2:
Jestem pod wrażeniem kupkania Waszych dzieci na nocnik! My jeszcze nie próbowaliśmy, ale zdecydowanie to niemożliwe jeszcze...
O, mąż wrócił, to papa koleżanki

reklama
kasiaj-jesteśmy z Tobą całym serduchem!
sto latek dla Jasia!

kajdusia - tam jest cały ogród w magnoliach, pięknie!
cobra - łeee a ja chciałam w niedziele teraz pojechać:(

Ostatnia edycja:
Witam i ja.
Jasiek wstał dzisiaj ze swarami po kolana. Na śniadanie wypił tylko połowe mleka. Olka w nocy cherlała jak szalona. Chyba jak wróci ze szkoły to trza się wybrac po nowy antybiotyk.

KasiaJ- jestem z Wami mordeczko!!!

Co do nocnika, to u nas tylko siku, bo Jasiek jak rano wstaje to już ma klocka w pieluszce. Od wczoraj nocnik stoi w łazience i siusiamy razem :)

Włosków też nie obcinałam pomimo ,że grzywka do nosa i z tyłu kilka pasemek po 10cm, ale należę do grupy przesądnych więc do roczku nie ruszam ;)

Dla kochanego Jasieńka Perfektowego , dużo zdrówka i sto lat!!!

Izia- fotki superowe!!!

a u nas zmiana planów i jednak jestem :)
zakupy odłożyliśmy na jutro, a dziś mój pojechał sobie do pracy z L4 a później do lekarza z wynikami
my póki co w domku bo przy takiej pogodzie i zimnie to sie nawet wyjść nie chce, a najmłodsze śpiocha

Izia- Michaś super, niezły agent :-D
Cobra,olavip- nie wiedziałam, że do Kórnika się jeździ na magnolie, tak ich tam dużo? Ja mam jedną piękną w ogrodzie. Jak nie zapomnę to jutro pstryknę fotę i się pochwalę :-)

A my dziś pojechaliśmy do sali zabaw, Piotrek się wyszalał, ale Gosie interesowały jedynie te piłki z basenu kulkowego i małe organki :-)Mam nadzieję, że to przypadek :rofl2:
Jestem pod wrażeniem kupkania Waszych dzieci na nocnik! My jeszcze nie próbowaliśmy, ale zdecydowanie to niemożliwe jeszcze...
O, mąż wrócił, to papa koleżanki

kasiaj-jesteśmy z Tobą całym serduchem!
sto latek dla Jasia!

kajdusia - tam jest cały ogród w magnoliach, pięknie!
cobra - łeee a ja chciałam w niedziele teraz pojechać:(

[/QUOTE

jezdzi sie do bialej damy:D
a ze magnolie sa niedaleko ;p
czy duzo?hm z 15 takich duzych ,w roznych kolorach

reklama
Cześć Dziewczyny!

Noc okropna. Łukaszek budził się kilka razy, płakał, nie chciał butli. Nawet się przytulić nie chciał, odpychał się, krzyczał, wyginał:((( nie mogłam spać. Wkońcu o 5 po 14 godzinach niejedzenia dałam mu cyca, zjadł i spał do 7:30.

Niedawno wypił 100ml mleka więc już coś. Teraz bawi się miskami i łyżkami i trzepaczką do jajek.

później poczytam, papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry