Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze, szukam w necie informacji, jak to zrobić, żeby fiilip dostał szczepienie p. pneumo i skojarzone bezpłatnie, dzieci z chorobami hematologicznymi i i immunologicznymi mogą je mieć do 5 roku życia za darmo, ale nie wiem jak to załatwićorientuje się może któraś z was? eagle może ty coś wiesz? dzieci z wadami słuchu też podobno mogą mieć coś takiego....
zapytam za tydzień w szpitalu, pewnie trzeba coś do nfz napisać albo najpierw wybulić a potem walczyć o zwrot kasy......w czerwcu/ lipcu czeka mnie niezły wydatek daletgo będe kombinowała z tą refundacją...

kasiu ja nawet nie wiedziałam że coś takiego dla nas też jestkurcze, szukam w necie informacji, jak to zrobić, żeby fiilip dostał szczepienie p. pneumo i skojarzone bezpłatnie, dzieci z chorobami hematologicznymi i i immunologicznymi mogą je mieć do 5 roku życia za darmo, ale nie wiem jak to załatwićorientuje się może któraś z was? eagle może ty coś wiesz? dzieci z wadami słuchu też podobno mogą mieć coś takiego....
zapytam za tydzień w szpitalu, pewnie trzeba coś do nfz napisać albo najpierw wybulić a potem walczyć o zwrot kasy......w czerwcu/ lipcu czeka mnie niezły wydatek daletgo będe kombinowała z tą refundacją...