• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

To może i ja się załapię?
Wszystkiego najlepszego dla Jaśka Perfektowego z okazji ukończenia roczku
mój też wyrósł z sandałków muszę się obejrzeć za większymi noga mu rośnie jak na drożdżach

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na chwilkę bo padł nam starylaptop w czwartek ....Kupiliśmy już nowy....i dziś będzie do odbioru....ale narazie jestem bez kompa.... :-(....

Wpadłam życzyć tylko wszystkim cudownym jubilatom i jubilatkom....z ostatnich kilku dni i temu dzisiejszemu...radości miłości i spełnienia wszelkich marzeń....Oby Wasze życie było cudowne , wspaniałe i pełne wspaniałych chwil...Całuski

Poczytam Was wieczorkiem jak już nowy laptop będzie....Nawet nie wiem jakim cudem ten stary się teraz odpalił!!!!!!!!!!!:szok:...Będą jaja jak się naprawił sam z siebie....hihihihih

Hehe chyba sie załapałam na 5000 stronke ;-) i jeszcze juz na 50001 post ;-)

Wszystkiego najlepszego dla roczniaków!!!!

U nas z choroba tez juz lepiej, dzieciakom przechodzi, Hania tylko cos na ucho narzeka ale od razu dalam jej kropelki i jest chyba poprawa, zobaczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry