• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

ja to mam szczescie,jak jestem to jest sobota i nikogo tu nie ma..
mieszkanie matki wyglada jak po wojnie,nie ma juz zadnych mebli ,no oprocz biurka i krzesla do spania mam materac.kuba jest z matka i bratem u ojczyma,a ja nawet nie mam co zjesc. musze sie rudzyc do kum kum po bułkę chociaz bo zaraz padne.

wspominalam ze schudlam przez te 3tygodnie 7kg?

nie ze chcialam, kiepsko bylo z jedzeniem :D mialam nadzieje ze tu sie najem,a tu lipa straszna.

nie bede prowadzic dalej tego monologu i ide do sklepu.pzdrrrr

reklama
Jezdem:) uf uf uf uf bach"_"
Od 5 :30 na nogach i non stoop try try try try w ruchu... Nogi mnie bolą:)
Przyjęcie było super Narobiłam żarcia na pułk wojska:) a było tylko 9 osób z Jasiowatym:) Bardzo miło spędzony czas! Smiechu pełno , rozmów o zyciu , fajowo!:) Jedynie nie zdązyłam tortu zrobić:( ale kupiliśmy przepychotę:)
Cobruniu- Kochana super ze u Ciebie idzie ku dobremu i że jstes choć przez chwilkę z nami!!!!! Gratulacje zębolków Kubusiowi a Tobie wieeelki buziak DZIELNA BABO!!!!!
Mamo Kubulki- Kochana bardzo dobrze Cię rozumiem! I trzymam kciuki by taki dzień nadszedł:)
Agast- gratulacje!!!!
Kolenderko - Chciałam Ci powiedzieć że w sumie na Jasia przyjęciu tematem przewodnim (kulinarnym) była kolendra:) Wszyscy się zachwacyli dipem kolendrowo- mietowym:) i żeberkami między innymi z kolendrą:):):)
Lenka - Dla Gajuni gratulacje!!!!!
Agi- :*
A gdzie nasza Gosia się podziewa A?:) :)
Kasiek- :* Dziękujemy:):*
Serdecznie DZiękujemy wszystkim za życzonka Jesteście przekochane Ciociusie !

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

Ale upał :/ Masakra...
My ostatnio mega zabiegani, już nawet nie mam czasu na spotkanie się ze znajomymi bo ciągle coś albo ciężko się zgrać z wolnym czasem... :/ Czas normalnie mi ucieka że szok. W sumie nie wiem czemu bo o ok 14 jestem w domu, jak mąż jest w domku to mykamy razem na spacer, później przychodzi wieczór i kąpanie małej i do łóżeczka... My jeszcze chwile posiedzimy i też mykamy spać (normalnie jak stare dziadki o 21 już w wyrku jesteśmy). Jak mąż w pracy to po małą muszę jechać do teściowej i w domu dopiero jestem o ok 18-19 a przy Julce ciężko siąść do kompa bo ona oczywiście też chce poklikać :)
Wpadłam dzisiaj na chwile złożyć życzenia naszym roczniakom... Jak ten czas leci :) rok temu niektóre jeszcze z nas chodziły z brzucholami i narzekały że chcą urodzić a dzisiaj :) już świętujemy pierwsze roczki naszych czerwcowych dzieciaczków.

buziaki dla wszystkich :**

Dzień |Dobry!
My już po kościółku....a teraz Polcia śpiocha już od godzinki....Jak wstanie zje obiadek i mykamy na spacerek ....Nie jest tak ciepło jak w PL....ale nie można narzekać......Za 3 tygodnie lecę do Polski i już nie mogę się doczekać...... :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry