• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

jejku.. nie mogę dojść do komopa.. kompletny brak czasu....:-( teraz siedzę u siostry i drukuje jakieś coś tam męża... taaaaaak Was przeopraszam i taaaaaaak Was tulam! Obiecuję,że od pon zaczynam żyć na normalnych obrotach i będę miała dla Was czas.:**
p.s. Cobra - jak dobrze że jesteś choć troszke!!!

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny, zajrzalam tu rano, chcialam zalapac sie na podium, ale mi sie komp zawiesil i teraz dopiero zobaczylam, ze sie wiadomosc nie wyslala
eh wszystkiego najlepszego dla roczniaków

Kochana Polusiu, zostalo jeszcze 30 dni i ukonczysz pierwszy rok wspanialego radosnego zycia u boku mamusi i tatusia! Wielki buziak kochana, z Lilusia slemy ci ogromnego buziaczka!!

gosiagro, chwal sie nam, chwal :-D
Kasiek kurka fela, melduj sie ale juz!
Perfeciu ciebie tez poplosimy o jakies sliczne zdjecia :-)
mamakubulki no faceci czasami sie niezle potrafia poswiecic dla wlasnej przyjemnosci :-)ciekawe jaka rybe zlapal

A co tam u konniczynki slychac? Lencji???? Kajdusia pewnie nadal zapracowana :-(

cześć:-)

Perfekciu
nie było mnie, bo już w weekend świętowaliśmy roczek Majusi:-) jutro dalsze świętowanie, ale już tylko w naszym gronie:-)
Urodzinki super się udały:-), było nas 14 osób z Majusią, pogoda dopisała, imprezka była na dworze przy grillu, dzisiejszy dzień też był bardzo udany, Majusia dostała od dziadków basen, więc oczywiście trzeba było przetestować, pluskania końca nie było widać:-):cool2::cool2:
A to my urodzinowo-weekendowo:-)
DSC_0849.jpgDSC_0851.jpgDSC_0961.jpgDSC_1023.jpg

Kolenderko - dziękuje kochana za inspirację tortową, trochę zgapiłam:-D:-D:-D:-D tort był wyśmienity:tak::tak:

Klementinko
- ślicznie wyglądacie, my jutro tez planujemy dzień w parku:tak:

MagdaM - cudnie Kacperek chodzi:-)

emalia
- jak zdrówko Oleńki?

zyrraffka, Kasiek - a wy gdzie????? meldować się!!!

Lenka - gratki ząbka!

aisa, Perfecta - pochwalcie się fotkami urodzinowymi:tak::tak:

Milka - witaj z powrotem:-) chwal się tu szybko fotkami wakcyjnymi:tak::tak: gratki dla chodzącego Eryczka

kreatorka - piękny tort przygotowałaś :tak:

eagle - cieszę się, że ze słuchem Tomcia się nie pogarsza:tak:

cobra - witaj;-)

Agi - 3 tyg szybko zlecą i będziecie w Polsce:-) Buziaki dla świętującej dziś Polusi

hefi - kobito lata świetlne cię nie było:-p:-p

Kochane u nas impreza Ninki wypadła super, była okazja do zabawy :-D Nineczka wybrała we wróżbie książkę :tak: to będzie czytak jak mamusia :-D ja też wybrałam w dzieciństwie książkę :-) nina od mojej chrzestnej dostała taki sam basen jak Majeczka gosigro :-D , kilka grajacych zabawek i pieniądzę :tak: mi tez się dostało parę rzeczy, najbardziej podobały mi się perfumiki lacosty, akurat mi sie skończyły i miłam jutro iść kupować, a tu proszę :-) Wrzucam kilka zdjęć z imprezy :

Załączniki

• P5180504.jpg
    P5180504.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 88
  • P5180619.jpg
    P5180619.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 90
  • P5180517.jpg
    P5180517.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 99
  • P5180580.jpg
    P5180580.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Gosiu, kreatorko - super zdjęcia z urodzinowych imprez.....Superowy ten basenik....Nasze cudowne panienki pieknie wyglądały!!!! Buziaki dla nich....
klemantinko - ty juz lada dzień może się dowiesz kto zamieszkał w \twoim brzuszku, co???? Nie mogę się doczekać!!!! A jak się czujesz, którą ciąże lepiej przewchodzisz????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry