• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Hejka
Gosiu,Kreatorka- fotki cudne!!!!!!!!!! Ja jakie dziewuszki szczęśliwe. My mamy imprezkę za tydzień a w sumie to 5 dni. Wrrrrrrr, ale się boje, szok. odpowiedzcie kochane co się daje dzieciakom do wybrania? Bo nie wiem czy wszystko pamiętam.
Pieniążki, różaniec, ksiązkę, kieliszek i klucze?
Cobra- modko ty moja jak fajnie ,że się odezwałaś. Ucałuj Kubutka od ciotki :*

U nas pomału. Ola lepiej. Antybiotyk ciągniemy, ale jutro musi do szkoły iśc i na próbę do kościoła. No i czeka nas ciężki tydzień, ale musimy dac rade.

Ściskam Was mocno.

reklama
A ja jeszcze wpadlam, bo juz wybila polnoc i mamy nowych wspanialych solenizantow, zlozyc specjalne zyczenia::-)
imgres
photo_000000040_big.jpg
W dniu pierwszych urodzin kochana Majusiu, życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem!
Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.
Gosiu rok temu maleństwo się wam urodziło, wielki szum do domu wprowadziło. Dokladnie rok temu Mamusią zostałaś, cudowna coreczke swiatu darowalas :-)
Ogromny buziaczek dla was od cioci bubusiowej i Lilusi!

Rowniez dla Julci, Ninki, Michalinki i Igusi przeogromny buziaczek i duuuuuuzo szczescia i radosci w kazdym kolejnym nadchodzacym roku!! Zyjcie nam sto lat solenizanci!!

gosiagro jakie piekne zdjecia! Jaki cudny tort :-) Ciesze sie ze bylam inspiracja, wyszedl ci przepieknie :zawstydzona/y::tak: Majusia dostala troszeczke? Bo Lila zjadla ze mna kawaleczek, zwlaszcza truskawy jej ulubione. Sliczna ta sukieneczka w maki, uwielbiam te kwiaty :-)
kreatorka slicznosci, az milo patrzec, a Nina jak wyrosla, pamietam ja jako bardzo pulchnego bobaska, a tu taka zmiana :-D prawdziwa panieneczka rosnie!

Ostatnia edycja:
Droga Majeczko
Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Słońca, które dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
Dużo wzlotów i szaleństw,
Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół,
Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności
I jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła!
Kochana Julciu , Ninko i Michalinko

Rośnij duża, dzielna, zdrowa.
W 100% procentach odlotowa.
Nie zaglądaj do kieliszka,
bo ci będzie grała kiszka.
Teraz coś dla Twojej główki,
by nie było z niej makówki.
śmiej się dużo, ucz się mało.
Na klasówkach ściągaj śmiało.
Bądź pomocna jak komputer.
Szybka jak japoński skuter.
Sympatyczna jak maskotka
i słodziutka jak szarlotka.

Szczęścia, zdrowia, pomyślności
Czerp z życia same radości!
Niech los Ci zawsze sprzyja,
A co złe niech Cię omija.
Dużo słodkości, szczęścia w miłości
Samych luksusów, milion całusów.
Niech odejdą precz gorycze
Z głębi serca Tobie życzę.
O czym pomyślisz, o czym pomarzysz
Niech Ci w życiu się przydarzy!
Kochane roczne Księżniczki wszystkiego najlepszego z okazji Waszych pierwszych urodzinek!!!!

http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/wielkanocne/

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich.
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyłają: Ciotka z Jasiem i Olą.

Najlepsze
życzonka dla Majeczki, Niny,Julci i Michasi

:-):-):-):-)

Witajcie, ale piękne zdjęcia z pierwszych urodzinek.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków zarówno dla świętujących dziś i wczoraj!

My jeszcze musimy poczekać 2 tygodnie...ale szybko zleci. My mieliśmy aktywny weekend, codziennie byliśmy nad jakąś wodą...Wczoraj nawet Klara zamoczyła nóżki w jeziorku:) później byliśmy u teściów i były kąpiele w basenie:) Mała padła ok 20 i miałam tylko jedną pobudkę! szok!!!! jakieś 2 tygodnie temu Klara budziła się w nocy jeszcze kilka razy.... U nas na tyle. Pozdrawiamy

Dzień dobry

wczoraj jak miałam więcej czasu to mi coś BB szalało a dziś cóż troche rzeczy w planach więc nie wiem jak z czasem będzie ale

ale dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów ogromne buziaki
dla Polusi, Majeczki, Igusi, Kasi, Juleczki, Michalinki, Ninusi

Jedzie pociąg, jedzie... W pierwszym wagonie olbrzymie słonie. Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie... Na samym końcu pyszny tort jedzie... Zające z miną uśmiechniętą wołają: "Dziś jest Twoje święto..." Jadą do Ciebie życzenia... jadą... Aby serduszko Twoje gorące było zawsze jak słońce... A uśmiech Twój radosny przypominał zapach wiosny!

Jezusicku jak ja się wczoraj czułam potwornie... Chyba się przepracowałam w piątek i sobotę , bo wczoraj nieprzytomna. 3 razy spałam i padłam po 22 Mój mąż jeszcze bidny chory z katarem. Jasia chyba bierze też bo w nocy się budził . Dałam mu wodę morską maść majerankową pod nosek i Viburcol i spał do 8. Własnie się obudziło dziecko moje najkochańsze.
Gosiu- Ale piękne zdjęcia!!!! Tort superaśny Ci wyszedł!!! I wogóle tak piękniasto wyglądacie wszyscy!!!! Nowy członek rodziny żół baseniarz tez fantastyczniasty!!!!
Kreatorka- zdjęcia super , torcik przesłodki! Widze że u Was ten sam nowy lokator:)
I w zasadzie u Izi też:) Atak żółwiowych baseniarzy 3:)
Agi- No to Kochana koniecznie koniecznie koniecznie koniecznie trzeba się spotkać jak będziecie w PL:)
Takie pikne te torty porobiłyscie że aż wstyd mi kupny wstawiać:(

Ostatnia edycja:
Witam i ja z rana :-D coś przez to poranne słońce nie mogę długo spać i ciągle chodze nie wyspana...
Nina cieszy się dziś od samego rana :-) życzenia już jej przekazałam :-D:cool2:

emalia - ja położyłam właśnie te 5 rzeczy :tak:

Dla dzisiejszych roczniaków: Nineczki, Julii, Majeczki, Michalinki, Igi, Kasi, Wiktora, Doriana i wszystkich innych dzieciaków, które urodziły sie rok temu 6 czerwca :-)
Życzę Wam szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
Dużo wzlotów i szaleństw,
Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół,
Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności
I jeszcze jedno: abyście miłość czerpały z nieskończonego źródła

moje dziecie ma dzisiaj chyba jakiś bunt anty spaniowy :baffled:
poszedł spać na drzemke jak zawsze i po 15 minutach się obudził szczęśliwy, zadowolony i wyspany jak nigdy :dry:
a takie miałam piękne plany na prysznic i mycie włosów jak będzie spał, a zdąrzyłam tylko kawke zrobić i ciacha przynieść

reklama
lenka i jak sobotnie zakupy udane? kiecka kupiona?
Emalia oby szybko Olci przeszło bo imprezki juz tuż tuż
Ewelinka jak wypad na działeczkę? i najważniejsze jak odzwyczajanie dziewczyn od cycania i przychodzenia do łóżka rodziców, zakończone sukcesem?
Agi no proszę co to za numer z lapkiem? przyznaj sie że chciałaś mieć nowego;-)
3 tygodnie zlecą szybko, a na dłużej przylatujecie czy tylko jakiś krótki urlopik
cobra super że o nas nie zapomniałaś i choć czasem zaglądasz, może udało by się coś wykombinowac żebyś miała u siebie neta?
agast gratki dla Jagodzi, widziałam filmik na FB
mama kubulki bo faceci maja czasem różne dziwne pomysły
Perfecta faktycznie przyjęcie niczego sobie, ciesze się ze wszystko się udało i jesteście zadowoleni
olavip i jak powrót do normalności zapoczątkowany?
Gosiagro jaka super imprezka, fotki cudne, torcik mmmmmmmmmmniammmmmmmm
czyli dzis świętowania ciąg dalszy....:-)
kreatorka u Was także widzę świętowanie na całego, śliczne zdjęcia
Ola_fasola czyżby jakaś mała pływaczka Wam rosła

a właśnie gdzie nam się dziewczynki podziały?
zyraffka, Milka, Kasiek, kasiaj. avena, kalwa, ita, lencja, asencja, ewela, kpi, mimi, liliti??????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry