Dzień doberek:-):-)
my już po urodzinowym poranku w parku:-) mąż musiał jechać do klienta:-(, ale może jeszcze po południu uda się gdzieś wyskoczyć:-) o tej porze rok temu walczyłam ostro na porodówce

a teraz mam taka małą pszczółkę w domu:-):-):-) co by wam mało było zdjeć Majusi to jeszcze z dzisiejszego poranka

Zobacz załącznik 360789Zobacz załącznik 360790Zobacz załącznik 360791
dziękuje wszystkim kochanym mamusiom za życzenia
Korianderko i Perfecto dla Was ogromiaste buziaki
kreatorko - piękne zdjecia urodzinowe

emalia - u nas Maja wybierała z książeczki, kieliszka, długopisu, pieniędzy i grabek

wybrała długopis;-) dużo zdrówka dla Olusi no i sił dla Ciebie na nadchodzący tydzień
koriander- Majusi to ja od tortu nie mogłam oderwać tak jej smakował

co do diety, to przeszłam już na 3 fazę, żeby utrwalić te 8 kg, ale udało mi się jeszcze 0,5 kg schudnąć

nie wiem jeszcze jak po urodzinkach, dzisiaj drugi tort wcinamy

a w weekend zaczynamy wakacje, wiec sama wiesz

Perfecto - dziewczyny ci już doradziły w sprawie katarku, ja życzę zdrowia Jasieńkowi

Maja pije mm 2 razy dziennie po około 260 ml
Kasiek - a ja coś przeoczyłam, ty do pracy wróciłaś?
Klementinka - strasznie jestem ciekawa kto ci w brzuszku zamieszkał;-) na długo przejeżdżacie?
W dniu waszych pierwszych urodzinek Julciu, Michalinko, Nino, Igusiu życze wam aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do was Świat cały. By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki! Niech na ten roczek zniesie wam kilka sroczek moc prezentów, duzo zdrowia, no i serca waszych bliskich....