• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Polcia wypija ok 250 ml wody w ciágu dnia....ale jak byy upalne dni u nas (całe 2 dni) to też piła więcej.....
Klementinka - a czujesz już robaczka.?????Kopnie czasem mamusię????

Moje dziecię śpi juz ponad 2,5 godziny!

Ostatnia edycja:
reklama
cześć laski wpadłam tylko na chwilę pokazać wam mojego brzdąca więcej będę pózniej
kasuby 005 [800x600].jpgkasuby 001 [800x600].jpgkasuby 009 [800x600].jpg

kurde i mi wcięło posta, więc od początku:
Majeczce, Igusi, Nince, Michalince i Julci:
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego Sto Lat!

perfecta - Jagoda też ma katar już tydzień..masakra bo w taką gorącz to ani ubrać cieplej, ani w domu dziecko utrzymać....ale chyba już przechodzi!
co do jedzenia i picia - to hmmm Jagoda przestawiła się praktycznie na mleko i to tylko krowie, bo mm chyba jej już nie smakuje od kiedy w dzień zaczęła dostawać krowie. Zjeść poje trochę... to chyba przez te gorączki. Zresztą właśnie mam pytanko - ile i jak długo wasze dzieci śpią w dzień? Bo Jagoda spała od miesiąca raz, a od 1,5tyg znów dwa razy, ale to też zwalam na temperaturę w ciągu dznia...

Izia - zdjęcia Michaśka genialne!!! Bosshhhh co za wszechstronne dziecko :) I pływa i buduje i skosić trawę potrafi:) Fiu fiu:)
Cudny jest Kochana!!!!!!!!!!!!!!
Ola- To zależy jak wyjdzie ale generalnie to spiocha 2 razy dziennie ale budzi się o 5 - 5:30 Jak wstanie póżniej lub jesteśmy gdzieś poza domkiem to śpi raz dziennie. Ja lubię jak tak mało śpi bo po 19 już mi padaaaaaa jak kafka:)
Gosia- Boshhhhhhhhhhhhh Jakie piękniuchne zdjęcia! Maja to taka modelka że szok:) Mówię Ci TAP MADL Ci Kochana rośnie jak nic! Prześliczniunia jest:)

Jas śpi bidulek - Walczyłam z gorączką:( i spadła do 37,6 natomiast ja mam 39 stopni i spaść nie chce:( Kicham i gardło zaczyna mnie drapac więc i ja się załapię.

Ostatnia edycja:
Uffff Jasiek tez mi jakoś tak mniej zaczął jeść
A czy Wasze dzieci jedzą mm?? Bo Jasiek kompletnie nie chce ! Do niedawna jadł rano i po kąpieli. teraz to tylko po kąpieli ale z 240ml zjada może 150
Nina rano i wieczoram trochę wypije, ale raczej niechętnie, chyba przestanę jej podawać, tylko co w zamian? Zadnej kaszki ani jej podobnych nie tknie nawet :baffled:

co do jedzenia i picia - to hmmm Jagoda przestawiła się praktycznie na mleko i to tylko krowie, bo mm chyba jej już nie smakuje od kiedy w dzień zaczęła dostawać krowie. Zjeść poje trochę... to chyba przez te gorączki. Zresztą właśnie mam pytanko - ile i jak długo wasze dzieci śpią w dzień? Bo Jagoda spała od miesiąca raz, a od 1,5tyg znów dwa razy, ale to też zwalam na temperaturę w ciągu dznia...
Nina często śpi jedna drzemkę godzinę i potem drugą też godzinę chociaż czasami śpi dłużej na pierwszą, a drugą wtedy odpuszcza :tak:

Kurczę musze się za robotę wziąć, a okropnie mi się nie chce... buu

znów prawie 39 stopni...:( Zbiłam troszke tym razem nurofenem. Biedaczek jest słabiutki i marudny bardzo. Jak ja bym chciała mu to zabrać w pipu! Był doktor powiedział że nic na razie nie stwierdzi bo to pierwsza doba. Mam podawać co podaję i czekamy do jutra.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry