wITAM. NIE BYŁO MNIE OHOOHOO..CHYBA Z 2 M-CE. ale moje dzieci przechodza rozne OKRESY, moj synek skonczyl 1 roczek, chodzi od 2 m-cy tzn biega juz i wczoraj utrącil kawalek lewej GÓRNEJ JEDYNKI. ehhh porazka warga rozwalona zapuchnieta na pol twarzy...chybe bede zmuszona kupic mu szelki i trzymac go na smyczy, on nie potrafi chodzi on biega...nie wiem

a córcia etap 3 latka wiec czasami ma swoje...
LIZA PEŁEN SZACUNECZEK DLA CIEBIE PRZY 3 URWISÓW...TY JESZCE PRZETWORY ROBISZ!!!!!
LENA, GRATULUJE PIERWYCH KROCZKÓW, I KOLEJNYCH ZĄBKÓW MY MAMY 12, TZN 11.5 BO WCZPRAJ KAWALEK UTRACONEGO

((MA TERAZ DUZA FURTKE BO UŁAMAL SIE PIONOWO..MOZE I LEPIEJ. A RESZTE NIE WIEM O CO CHODZI BO NA ZAMKNIETYM. A NIESTETY NIE MAM DOSTĘPU DO WASZYCH ROZMÓW.
AGI, ALE PRZEZYLAS Z ZADŁAWIENIEM, PEWNIE SERCE CI JESZCE PRZEZ TYDZ KOŁATAŁO, DOBRZE ZE TAK SIE SKONCZYLO...I CIESZE SIE ZE JEDZIESZ DO POSLKI NAPEWNO ODPOCZNIESZ TROSZKU W TYM NAWALE PRACY. A JEDZIESZ Z MEZEM??
EMILA- CZYLI CO W NIEDZIELE ROCZEK I KOMUNIA?? FAJNIE ZE DZIEWCZYNY CI POMAGAJA, SUPER ZE MIESZKACIE BLISKO SIEBIE MOZECIE SPEDZAC WSPOLNIE CZAS...A DZIECI MASZ FAJNIUTKIE WIDZIALAM NA FILMIKU NA YOU TUBE

)
PERFECTA, ZAWSZE CHOROBSKO DZIECKA JEST DLA NAS RODZICÓW STRESUJACE, A JAK DOJDZIE GORACZKA TO JA SAMA MAM Z NERWÓW STTRESA..
TORCIKÓW NIE MAM JAK OGLĄDNA A Z CHĘCIA BYM ZOBACZYLA
U NAS SYNUŚ 1 MIAQL ROCZEK BYLA IMPREZKA, PREZENTY A TORCIK, LOKOMYTWA. A przed roczkiem synka córcia upadla na kamien rozwalila czolo mowie wam myslala ze umre, dzwonilam na pogotowie...kazali tamowac a krew pluskala ..ehhhhhhh porazka

kiedy te dzieci odrosna

(
przepraszam jezeli komus nie odpisalam...