reklama

Czerwiec 2010

Druga:P
Jolu - Lencjo:)!!!!!
W dniu Twych imienin, moja Kochana
życzę Ci pięknych chwil już od rana,
lekkich wieczorów i miękkich nocy,
niech nigdy blasku nie tracą Twe oczy.
Jak masz na imię, dobrze wiem.
Więc dziś życzenia złożyć Ci chce,
mnóstwo radości, słodkiej miłości,
pełnego szczęścia i wiecznej młodości.
Niech każdego dnia budzi Cię rozpromienione słońce,
radosny śpiew ptaków napawa Cię optymizmem.
Niech problemy rozwiązują się we śnie,
a czas relaksu płynie wolniej.
Życzę Ci, abyś odnalazła:
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia!!!
Zobacz załącznik 363424

reklama
Hej....
Czas do pracy .... :-(....Nooc przespana cała....bez katarku dopiero nad ranem troszkę Polcia pociągała noskiem ale chyba przez to że spała na kołderce a nie pod nią....Ale widać a przede wszystkim słychać że jest lepiej...
perfecta - witaj z rana.....
Lencja - wzruszyam sié jak obejrzałam filmik.....Dziadek W. chyba jeszcze w dobrej dyspozycji, co?????
I najlepszego z okazji imienin!!!!!!
Radości, mnóstwa miłości,
spełnienia marzeń i życia pełnego wrażeń!!!!

Miłego dnia mamuśki!!!!!!!

Hmmmmm.....czyżbym załapała się na podium....Nie może być.....

Perfecto - kochana dziękuję za pamięć i piękny wierszyk
Agi - Tobie też dziękuję za życzenia:)
Co do Dziadka to jest w rewelacyjnej formie jak na taki wiek! Mieszka sam i nieźle sobie radzi, jest w pełni sprawny fizycznie - codziennie się gimnastykuje, jeździ na rowerze stacjonarnym, ma tyle siły, że potrafi się podciągnąć na rękach! Co tydzień w niedzielę sam gotuje rodzinny rosół drobiowo-wołowy, hoduje na balkonie kwiatki, ogórki, pomidory bądź truskawki - wszystko od zachcianki w danym roku zależy. Robi wino i smaczne przetwory (np borówki) i non stop coś do majsterkowania wymyśla - obowiązkowo w okresie bożonarodzeniowym na balkonie powstaje dekoracja taka, że ją na pół miasta widać i do fotografowania której rzecznika miasta ściąga i nakłania, że powinni konkurs na najładniejszy balkon ogłaszać - bo oczywiście jest zdania, że on by takowy wygrał:)

Hej,hej dzień dobry!
po pierwsze Lena co do twojego pytania mleko przy biegunce ograniczać jeśli oczywiście można dlatego że bardzo szybko kwiśnieje w żołądku co jeszcze go podrażnia i wzmaga dolegliwość także nic tłustego bo obciąża żołądek więc lekko strawna dieta i najlepiej woda
po 2 Lencja Łał 100 niezły wiek i jeszcze w takie formie tylko pozazdrościć no i wszystkiego najlepszego
Kasiek fotki cudne no i niezły łamacz damskich serc ci rośnie
no i młody wzywa lecę

Witam
Lencja wsio najlepszego!!!
I pozazdroscic tak aktywnego dziadka! super!:tak:

U nas oki, młody spał nawet ok, i tylko troszeczke cycka rano wypil! jestem w szoku, zobaczymy jak bedzie dzis w nocy...

Hej,hej dzień dobry!
po pierwsze Lena co do twojego pytania mleko przy biegunce ograniczać jeśli oczywiście można dlatego że bardzo szybko kwiśnieje w żołądku co jeszcze go podrażnia i wzmaga dolegliwość także nic tłustego bo obciąża żołądek więc lekko strawna dieta i najlepiej woda
po 2 Lencja Łał 100 niezły wiek i jeszcze w takie formie tylko pozazdrościć no i wszystkiego najlepszego
Kasiek fotki cudne no i niezły łamacz damskich serc ci rośnie
no i młody wzywa lecę

o tego to nie wiedziałam!!
ale widzisz co pediatra inna opinia wrrrrrrrr!!

Lencja wszystkiego NAJ z okazji imieninek)
Zdrowia, szczęscia, pomarańczy, niech Ci mężuś nago tańczy!!!
Dziadziuś wymiata:)

Agi troskliwy ten Twój mężulek:)

OLAVIp gratulacje z odstawienia:)

Witajcie :-)
Nie wiem, jak wy to robicie, że znajdujecie czas na bb? Odkąd wróciłam do pracy i pogoda się ładna zrobiła, nie mam zupełnie czasu, żeby tu zaglądać :-( Włączam laptopa i bb, ale najczęściej widzę na monitorze wygaszacz ekranu :-D
Teraz mam wolne w pracy, więc się pojawiam tutaj :-D Już tak na zapas, bo do końca miesiąca mam napięty grafik ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry