reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny chce zacząć drugi kierunek studiów:)
pierwszy mam resocjalizacje co na drugi wybrac bo juz nie moge sie zdecydowac:(

a nad jakimi się zastanawiasz?? Może medycyna albo prawo:))

później spokojnie poczytam bo znów naprodukowałyście. My po pierwszym spacerku, myślalam ze jest cieplej a tu chłodek:(

Ostatnia edycja:
Jejku półtora dnia mnie nie było a tu taka produkcja:szok:ledwo nadrobiłam jak za czasów ciążowych
Melduje że imprezka na roczek udana torcik zrobiony przezemnie smakował wszystkim jak wgram fotki do kompa to coś póżniej wstawie
gosiagro-ale wam fajnie
zyraffka-ja dostałam okres jak przestałam w dzień karmić a teraz już mam trzeci
ita-gratulacje!
kasiek-super fotki
olavip-fajnie że łatwo poszło odstawianie u nas dziś 9 dzień bez cycocha
kajdusia-boskie zdjęcie:-D
lencja-najlepszego

A Zośka najlepiej zadowolona z prezentu od nas kupiłam 200 piłek narazie ma je w takim domku ale chce kupić do nich jakiś kojec czy basen i wtedy jeszcze z 200 piłek dokupie zabawe ma przednią ale ona wogóle uwielbia przeróżniaste piłki

hehe medycyna na pewno hehe już stawiam diagnoze na bb zastanawiam sie pomiedzy suropedagogiką, pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolną, terapia, edukacją i rehabilitacja osób z niepełnosprawnoscia intelektualna, surdopedagogika;)

poza surdo (choć miałam elementy na stuiadch) to moje specjalizacje :)))

zastanów się gdzie najlepiej by ci się pracowało? Ja łączę te dwqa kierunki pracę z osobami niepełnosprawymi intelektualnie i z dziecmi w wieku przedszkolnym i uwielbiam ta pracę:)

Ostatnia edycja:
kajdusia bosskie zdjecie!!!! Gosia przesliczna uwielbiam te zdjecia pod wodą :tak:
lena :-( smutne to co piszesz o wiki:( ehhh

My ze spacerku wrocilismy Miki spi na dworze od 9:50... dlugo jakos :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry