EWA1981
Fanka BB :)
zapomniałam sie pochwalić, że Łukaszek dostał się do żłobka hura
![]()
Gratulacje!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zapomniałam sie pochwalić, że Łukaszek dostał się do żłobka hura
![]()
heh oczywiście wiem, ze niektóre czytają, inne nie normalne :-) ciekawe ile się czeka do poradni alergo? ja to musze się wybrać do chirurga, ale jakoś czekać na zapis na nfz to ja nie mam cierpliwości... 
a mi przeważnie do tego czasu odechce się spać i tak siedze do północy
a miałam się Ciebie zapytać czy moze w wakcje wybierasz się do Polski?
to mi się raczej z wiekiem rocznikowym nie pokrywa 
dziękuję za życzenia
Mąż poszedł do pracy, Ninka spi to ja w koncu mam czas odpocząć, tak więc podejmę decyzję zgodną z moim młodym wiekiem - pogram sobie na kompie
;-) buziaki dla Was wszystkich i dzieciaczków
Ja ci powiem z wlasnego doswiadczenia, ze bylam nad wiek "dojrzala" dwudziestka a teraz to jakis idiotyzm mnie dopada
A co sie dzieje ze taka kaput jestes? Zdrowko? Moze te kropelki tak dzialaja?? A powiedz mi skad ty tak piknie po holendersku szprechasz??
z laczka goAAAŁŁAAA !
Mąż mnie przegania od kompa więc nie popiszę Spróbuję pozniej......... AŁA!![]()

gratuluje baaardzo!! Od wrzesnia???zapomniałam sie pochwalić, że Łukaszek dostał się do żłobka hura
ewa- gratulacje dla mistrzyni wspinaczki![]()
gratki, na pewno na roczek sam pomaszeruje dmuchac cwieczke. A co do urodzinek to nie ma co szalec, zdrowie najwazniejsze, szkoda zeby musial to odchorowac. Dobrze ze juz biegunka ustepuje, zdroweczka!a mój mały szogunek chory chodzi!!! wcześniej jak sie go puściło to kilka kroków sam robił, a dziś bez stresu dreptał w kółko po domuchociaż słaby jest i szybko sie męczy
biegunka ustepuje, dodawałam do wszystkiego kleik ryżowy, zrobiłam jagody z kleikiem, daje smectę i te leki od pediatry i mam nadzieję, że wyjdziemy szybko na prostą, bo za tydz urodziny
zamówiłam torcik, jak nie wyzdrowieje to w domowym gronie zdmuchnie świeczkębez imprezy, zdrowie ważniejzsze niż impreza dla dorosłych, bo on i tak z niej nie skorzysta
/Kasiu tez tak mam, ale u mnie to jakis syndrom wakacyjny sie wlacza: tu goferek tam lodzik, potem pizza na kolacje i do tego 2 piwkaBbutterfly - pewnie że się uda!!! ja też po raz pierwszy chciałam coś takiego sama zrobić, ale jak widać będę musiała się wykazać przy innej okoliczności...
Laski... znów przytyłam... masakra... co się ze mną dzieje??? przecież się nie obżeram... zawsze po wakacjach kilka kg na plus... ahhh... od jutro jem chleb i wodę...